21 Haziran 2019 Cuma

Dokulu davetiye kağıdı

Düz dokusuz sedef kağıtlar olabileceği gibi dokulu kağıtlarda oldukça sık olarak davetiye baskılarında tercih. Seçtiğin kağıdın türünün de davetiye fiyatlarını etkileyeceğini unutmamalısın. Davetiye kağıdı seçimini dokulu , düz, gömme, transparan ya da . Zarfı kabartmalı baş harf baskılı davetiye modeli. Dokulu , düz, ince veya kalın gibi birçok seçenek mevcut.


Dokulu davetiye kağıdı

Aydınger kağıdı davetiyeler için kullanılan bir üründür. Dijital çok renkli baskıya uygundur. Krem renkli dokulu kağıt üzerinde çiçek baskıları bulunup ayrıca zarf ile iç baskı kartı aynı renk ve dokuda kağıt kullanılarak tasarlanmıştır.


Davetiye Modelleri kataloglarımızdaki modellerimiz beğeninize sunulmuştur. Masal Davetiye Hasır Modelimiz, Düğün davetiyesi. Fabriano Schizzi Classico Natural Dokulu Eskiz Bloknot, 90gr. Teknik çizimlerde tercih edilen eskiz kâğıt cinsi grafik tasarım, edebiyat ve davetiye gibi başka . Krome Karton: Bir yüzeyi düzgünleştirilmiş ve beyazlatılmış, diğer yüzeyi mattır. Genellikle davetiye , kartvizit ve ambalajda tercih edilir.


Dokulu davetiye kağıdı

Bu kağıt türü genellikle . Sade ve ağır tasarımların mutlaka kaliteli ve kalın dokulu bir kağıt üzerine basılması gerekir. Tüm Hakları Saklıdır. Kır düğünlerinde tercih edilecek renkli davetiye modelleri ise . Davetiyenizi dokulu mu, düz mü, ince mi kalın mı istiyorsunuz. Zarf ve davetiye özel dokulu kağıt ile üretilmiş olup sulu boya tekniği ile renkli çiçekler kullanılarak tasarlanmıştır.


Kare olarak kendinden zarflı tasarlanmış krem renkli kağıt üzerinde nokta şeklinde kabartmalar yapılarak daveitye üzerine desen katılmıştır. Krem renkli özel dokulu ve kalın gramajlı kağıt ile tasarlanmış olup üzerinde komple olarak altın yaldız desenli olarak basılmıştır. Tek tarafı veya çift tarafı özel olarak dokulu olan desenli fantazi kağıtlar ,. Sedefli kağıtlar davetiye sektöründe yoğun kullanılırken soft touch . Retro Davetiye ürünlerinden beğendiğiniz davetiye modelini firmamız adresinden veya online olarak web sitemizden . Dillere desten düğününüz için hazırlanmış en özel davetiyeleri hızlıca gezebilir, karşılaştırabilir ve peşin fiyatına taksitle saatte teslim alabilirsiniz.


Renkli Davetiye Zarfları. Natural Siplicity” davetiyemizde ön ve arka yüzde, tuval dokulu kalın davetiye kağıdı kullanıyoruz. Bu iki kağıdın arasında ise açık renk kraft kağıt kullanıyoruz.


Hahnemühle Aquarell Selection pedi, farklı Hahnemühle suluboya kağıdını içerir: Silindirik kalıp grubundan kağıt : Hahnemühle 2gsm, ince dokulu. Davetiyede kullanılacak olan kağıdın cinsi çok önemlidir. Kalın, ince, dokulu , düz ve daha sayabileceğimiz pek çok çeşitte kâğıt bulunmaktadır. Nişan, Düğün, Sünnet ve Açılış Davetiyeleri. Yeni Nesil Davetiyeler , farklı ebat ve kağıt seçenekleri yanında, HD baskı . Dore bir çok davetiyenin vazgeçilmezi bu basit davetiye için yapmanız gereken değişik dokulu dore bir kağıt kullanmak hepsi bu.


Dokulu davetiye kağıdı

Vintage çiçekli davetiye. Bu ürün için daha önce yorum yapılmadı. Kağıda dair her şey.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar