18 Haziran 2019 Salı

Doğrudan temin için gerekli evraklar

Madde 3-Şirket her türlü yurt içi ve yurt dışı ticari muameleye yönelik . Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını . Ana Sözleşme Amaç ve Konusu Madde 3: Şirketin amaç ve konusu. Aşağıda adları ve ikamet adresleri yazılı kurucular arasında Türk Ticaret Kanununun Anonim Şirketlerin ani surette . Bu ana sözleşmede kısaca “şirket” veya “anonim şirketi”.

Noterden ya da İTO randevu . Bireysel emeklilik faaliyetinde bulunmak, bu kapsamda emeklilik yatırım fonları kurmak, . Madde 1: Aşağıda adları, soyadları, uyrukları ve ikametgahları . Eskiden kurulan şirketlerin ana sözleşmelerine ilgili ilgisiz yüzlerce konu. Ana sözleşme değişikliği niteliğinde olan işbu kararın uygulanabilmesi için . Aşağıda sektör olarak ayrılan faaliyet konularının içerisinde üretim veya imalat kelimeleri geçtiğinden kişilerin getirdiği sözleşmelerde sektörün üretim veya . ANA SÖZLEŞME ÖRNEĞİ.

Faaliyet konuları içerisinde hizmet sektörü var ise aynı şekilde unvana sektör başlığının. Bakanlığından izin alınmak ve ana sözleşme değiştirilmek suretiyle uzatılıp kısaltılabilir. Temizlik, Refakat Hizmetleri, Özel Güvenlik Hizmetleri, İnşaat, Elektronik, Tekstil, Konfeksiyon. Madde - Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır.


Madde - Aşağıda adları, soyadları, uyrukları, . MADDE 1- İstanbul Ticaret Sicil . Bu husustaki ilanlar ana sözleşmenin ilan maddesi uyarınca yapılır. Tescil ve ilan ettirilecektir. Yasal şartlara uymak.


Yeni TTK birçok konuda hem zorunluluk getirerek bu sözleşmelerin değiştirilmesini istemiş hem de getirdiği birçok avantajdan ancak ana sözleşme değişikliği . Aksa Enerji Esas Sözleşme. Yapacağınız işe özel amaç ve konular da var ise bu sözleşmeye mutlaka eklenmesi gerekteğini unutmayınız. Her marka bilgisayar ve . Anonim şirketler, kanunen yasaklanmamış her türlü ekonomik amaç ve konular için kurulabilir.


Maliye Bakanlığı tarafında yayımlanan bir yazı da anonim ve limited şirketlerin ana sözleşmelerinde bulunmayan faaliyet konuları.

B – Şirket, yukarıda belirtilen amaç ve konuları gerçekleştirmek için aşağıda . Faaliyet izni için yapılacak başvurularda ana sözleşmenin yayımlandığı . Sermaye Piyasası Kanunu,. RKETİN AMAÇ VE KONUSU. Yönetim kurulu üyelerine yaptığı . Kanun ve anasözleşme ile genel kurula tanınmış olan diğer konular hakkında karar vermek,. Genel kurul, yukarıdaki görev ve yetkilerini devir ve terk . Tüpraş`ın ana sözleşme maddelerinin tadil edilmesi konuları gündemden çıkarıldı başlıklı Bigpara haberi ve en güncel borsa haberleri için .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar