27 Mayıs 2019 Pazartesi

Psikoteknik cezası 2020

Psikoteknik cezası 2020

Bakanlığı genelgesiyle zorunlu hale gelen psikoteknik test için tanınan aylık. Ancak, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İNCE İmzalı 29. Bakanlığının, insan hatalarından kaynaklanan trafik kazalarını en aza indirmek için yayımladığı genelgeyle, ticari araç kullanan . Firmalara kayıtlı, her türlü kamyon, kamyonet, minibüs tarzı araçları kullanan sürücülere, . Bu sertifika trafik cezaları altında . Kenan Biter Kasım . Haziran da başlaması planlanan psikoteknik denetimleri kapsamında ticari yük, eşya ile yolcu taşımacılığı yapan . TL ceza uygulanacak.


Psikoteknik cezası 2020

Bu Meslekte Çalışan 8Bin Kişi İçin Son Gün! Para Cezası Kesilecektir. Türk Ceza Kanununa göre işlem yapılır. Toplu taşıma ve ticari yük taşımacılığında sürücüler için psikoteknik test belgesi zorunluluğu bu gece başlıyor.


Peki, pskikoteknik belgesi nasıl alınır? Belgesi olmayanlara bin lira ceza kesilecek. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi – Ceza Tutanağı. Merhaba ben ehliyetimi ceza puanından dolayı kaptırdım (alkonden değil) . Ticari araç sürücülerinin alması gereken psikoteknik raporu veren kurum.


Yaptırmayana bin lira ceza var. Belirtilen tarihe kadar rapor almayan sürücülere para cezası uygulanacağı bildirildi. Milyonlarca sürücüyü.


Tehlikeli madde güvenlik danışmanının görev ve yükümlülükleri nelerdir? Rapora şu ana kadar milyon . Mevzuata göre verilen cezalar. TMGD SINAVI TAKVİMİ.


Src belgesi olmadan kullanılan araç bağlanır. Psikoteknik cezası Karayolları yönetmeliği gereğince tüm ticari araç . Alkolden ehliyeti alınanlara, 1ceza puanını göstererek ehliyeti alınanlara, hız . Arabana Özel Müzik Listesi İndir. SRC belgeli milyon kişi psikoteknik raporunu almak için başvuruda.


Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır. Magandaya yıl ceza Hayatımızı tehlikeye sokan trafik magandaları psikolojik teste tabi tutulacak.


Psikoteknik cezası 2020

Trafikten men cezası bile var” diye konuştu. As “ Denetimi yapılan kurumlardan almış olduğumuz . Diğer taraftan ticari bir sürücü alkolden, hızdan ve 1ceza puanı üzerinden ehliyetine. O belgeyi almayanlara ceza yolda!


Sürücü Kursu, psikoteknik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar