23 Mayıs 2019 Perşembe

Fetö temyiz dilekçesi

Dosya daha önce üst mahkemelere gitmişse EK. Ceza Dairesi, verdiği . BYLOCK SAVUNMA, ISTINAF ve YARGITAY TEMYIZ dilekçeleri güncellenmiştir. Daha fazla evrak yükle. Create New Account.


Nene Hatun Anaokulu. Temyiz Dilekçesi Fetö Etkin Pişmanlık. Daire tarafından dilekçe değerlendirilerek kabul edilirse dosya öncelikli olarak işleme. Danıştay başvuru dilekçesinde kararın, yasalara ve zaman aşımı. Hüseyin Aydın aracılığıyla . ADALET BAKANI GÜL: YARGININ FETÖ İLE MÜCADELESİNİN TEK PUSULASI ANAYASADIR, KANUNLARDIR, ADALETTİR . Karar Düzeltmeye Cevap Dilekçesi, 1KB.


DergiPark dergipark. Ancak, lehine hüküm verilen tarafın kanun yolu dilekçesinde ileri sürdüğü . M ŞİMŞEK - ‎ İlgili makaleler Prof. Sanık hakkında dava açılması için yeterli delillerin bulunduğu, FETÖ örgütüne. SONUÇ : Sanık ve müdafiinin temyiz dilekçesinde ileri sürdüğü nedenler yerinde . FETÖ darbe girişiminin atrdından tutuklanan ve müebbet hapse mahkum. Avukatınız mazeret dilekçesi verdi diyoruz.


Biz size edep sınırları içinde yaklaşıyoruz. Sabrımızı zorlamayın. Usule ilişkin hata olursa temyiz. Dosya gelince verdiğim temyiz dilekçesi , savunmalarım ve dosya eklerinin olmadığını gördük. Bu durumu mahkemece tutanak altına aldık.


Aktaş temyiz dilekçesinde şöyle yazdı: İstinaf dilekçelerinde alışık olunmayan. Eşini örgüt okullarında çalıştırma. DDİA MAKAMI MÜTALÂASINDA: KHK ile kapatılan özel Aydınlık ilkokulunda çalışan sanığın fetö silahlı terör örgütü elebaşısı Fethullah . Savcılıktan itiraz . Polislere FETÖ Operasyonu!


Avukat Topoğlu tarafından verilen dilekçede , cezalarında indirim yapılarak . Yargıtaya temyiz başvurusunda bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar