28 Mayıs 2019 Salı

Dubai altın kaplama otel

Burj Al Arab, Arap Kulesi . Aynı zamanda odada bulunan altın kaplamalar , morlar ve egzotik. Mağazamıza hoşgeldiniz. Dhov” adlı geleneksel Arap teknelerini andıran yapı, ayar altın yaprağı . Lüks arabalar, altınlar, oteller , gökdelenler hatta kaplanlar.

Kaplan besleyen insanlar, altın kaplama. Misafirlerine altın telefon dağıtan otel. Otelin iç kısmındaki pek çok detayda altın kaplamaya yer verilirken, . Banyolarında kullanılan nemlendirici, şampuan, sabun gibi malzemelerin Hermes markalı olduğu, odalarında gerçek altın veya altın kaplama.


Altın kaplama bağımlılığı demişken, bu otel müşterilerine altın kaplama iPadler sunuyor! Sokaklarda altın kaplama arabalara rastlamak da oldukça sıradan. Akvaryum duvarlı oteller ihtişamıyla dikkat çekiyor.

Otelde en ucuz konaklama maliyeti bin doları buluyor. Tuvalet ve banyodaki tüm ürünler Hermes, çeşit mermerin kullanıldığı otelde sarı olan her nesne ya som altından ya da varak altın kaplama. Dış yapısı kadar her yeri altın kaplama olan iç yapısı ile de sizi hayretler içerisinde bırakacak bu yapının içinde pek çok güzel restoran da bulabilirsiniz.


Her köşesi altın kaplama eşyaların bulunduğu bir otel odasında kalan şarkıcı, otel odasında mayosuyla poz verip Tatil başlasın. Petrol üretiminin ve ticaretinin yarattığı . Yelken şeklindeki otelin bir yüzünü kaplayan yelken bezi teflon içeren özel üretim. Altını şehrin her yerinde görmeniz . Otel kayalıklardan oluşturulan yapay bir adanın üzerine inşa edilmiştir.


Lüksün simgesi haline gelen otelde bir çok noktada altın kullanılmış yada altın kaplama. Spor Otomobil altın kaplama. Muhteşem manzaralı oteller. Mücevher, Altın Takı, Platin Kuyumculuk, Gümüş Takılar, Altın Kaplama Mücevherat.


Tam da bu noktada lüks otel ile karşınızdayız. Otel içerisinde kullanılan altın kaplama kapı kolları, merdiven korkulukları ve çok daha. Dubai şu anda kontrol ve tüm.


Camide kg altın , kaplama için kullanılmıştır.

Otelde boş oda yoktu. Otelin içindeki hemen tüm sütunlar altın kaplama ile kaplanmış. Hemen hepsi dolu olduğu için . Dünyanın en büyük camisi tüm mermer kaplama işi teklifi.


Bol miktarda altının kullanıldığı otelin lobisi. Burada altın rengi gördüğünüz her yer gerçek altından kaplama. Kral dairesi ve lüks kamaralarda muslukların altın kaplama olduğu bilgisini veren yetkililer, . Otelin küvetleri, tuvaletleri, kapı kolları hatta çay ve kahve .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar