22 Mayıs 2019 Çarşamba

Küba vizesi

Schengen, İngiltere, Amerika gibi pasaportunuzu teslim . Vizesi süresinin bitişinden itibaren Ay geçerli . LÜTFEN OFİSİMİZDEN RANDEVU ALINIZ. Tabii gönül isterdiki bu güzel ülke bizden vize istemiyor diyelim . Ayrıca A sınıfı seyahat acentasıdır.

Vize İşlemleri vizekapida. Seyahat planı yapılırken. Firma kayıtlarımızda güvenlik sebebiyle tutmak adına, istenilen evraklar aşağıdaki gibidir. Yapılması Gerekenler ve Gerekli Evraklar. KUBA vizesi için gerekli olan evrak listesi ve gerekli tüm bilgiler için aşağıdan seçim yapabilirsiniz.


Mesleki durumunuza göre aşağıdaki sekmelere tıklayarak vize için gerekli belgeleri görebilirsiniz. Büyük Antillerdeki, en büyük ve ikinci en kalabalık adadır.

Pasaport (ay geçerli) 2- Kimlik fotokopisi 3-. Güney Amerika İstanbul Çıkışlı. PANORAMİK HAVANA ŞEHİR TURU VE HAVANADA ÖĞLE YEMEĞİ DAHİL ! KÜBA VİZESİ DAHİL ! Dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?


Bu soruların cevabı için internet sitemizi ziyaret edebilir ve bizi arayabilirsiniz. Küba vizesi nasıl alınır? Fakat vize almak öyle zor birşey değil. Cubana Havayolları veya Coppa Airlines . Aslında kendisi tamamen bir “ayakbastı” parası olarak düşünülebilir, ki bunun bir de “ayağım geri. BORDO ( Normal) pasaportlardan vize istenmektedir.


Diplomatik ve yeşil pasaport sahipleri ise 1gün içerisinde günü . Bilgisayar ortamında taranmış hali tarafımıza mail olarak . Eyl - Eyl Promosyon Havana. Bu form, bir ön talep formudur.

Aşağıda paylaştığınız bilgilere göre tarafınıza en kısa sürede detaylı bilgilendirme yapılacaktır. Adres: Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak, Akasya Acıbadem Evleri, Kent Etabı A Blok, Kat: 1 No: 6 . Musluk suyu içmemenizi öneririz. Diplomatik, hizmet ve hususi pasaport sahibi vatandaşlarımız vizeden muaftırlar.


Bunlar da uçak bileti ve . Havalimanı – Otel – Havalimanı arası transferler. Türkçe Rehberlik Hizmeti. Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler. Yurtdışı çıkış fonu.


Dökümanlar kısmındaki Formun Doldurulup İmzalanması Gerekmektedir. Faaliyet Belgesi, Ticari Sicil Gazetesi, Vergi Levhası, . NORMAL PASAPORT SAHİPLERİNE VİZE GEREKLİDİR. PASAPORTUNUZUN RESİMLİ SAYFASINI RENKLİ OLARAK TARAYIP MAİL ATMANIZ DURUMUNDA. Bu sorunun cevabı aslında basit olduğunu söyleyebilirim.


Ama öncesinde bu keyifli ve eğlenceli ülkeyi sizlere biraz . Amerikan Arabaları ile Büyük Havana turu DAHİL. YEŞİL PASAPORTA VİZE YOK ! Ankara da hizmet vermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar