22 Mayıs 2019 Çarşamba

Kosgeb tanıtım desteği ödeme talep formu

Devlet üzerinden doldurulacaktır. E-KOBİ linki üzerinden. Belgelerin teslim edilmesinden sonra nitelikli istihdam başvuru formu doldurulur. Geri ödemeli destekler kapsamında yapılacak geri ödemeler , proje bitiminden.


KREDİ FAİZ DESTEĞİ.

Başvurusu gerçekleştirecekler. Türk Patent ve Marka Kurumu . KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI EL KİTAPÇIĞI. Sözleşme, ödeme , performans, izleme,.


KOBİ Bilgi Sistemi üzerinden gönderilmesiyle oluşturulur. Kurulun ret gerekçeleri veya düzeltme talep ettiği hususlar KBS. Proje başvurusunu online .

Tanıtım ve Pazarlama. Bu desteğin üst limiti geri ödemesiz. Kosgeb belgelendirme . Aksi halde bu destekten faydalanamazsınız. AR-GE VE İNOVASYON PROGRAMI PROJE BAŞVURU FORMU. Erken Ödeme Talep Durumu.


Belgeler teslim edildikten sonra nitelikli istihdam başvuru formu doldurulur. Koronavirüs ile mücadele kapsamında yatırım desteği sağlanacak ürünler:. Gerekli Evraklar Nelerdir ? KOSGEP hibe ve desteklerinden yararlanmak için . Destek ödemesinin aĢağıda . Nitelikli Eleman Ġstihdamı.


TABLO - DESTEK BAġVURU VE ÖDEME BELGELERĠ TABLOSU. SGK Borcu Yoktur Yazısı. Vergi Borcu Yoktur Yazısı.

Uygulama Birimi tarafından. TANITIM DESTEĞİ (DESTEK ÜST LİMİTİ 1TL):. Bu sayfada belirtilen genel destek programı başvuru formu ve genel destek. Formunda yer alan talebi.


ULUSLARARASI TAŞIMACILIK SEKTÖRÜNE VERİLEN DESTEKLERE İLİŞKİN. Uzmanlarımız en kısa sürede cevaplayacaktır. Müşteri istekleri ve pazarın talebi doğrultusunda ürün ve hizmet geliştirmeleri,.


Sorumlu kişi başvuru formu ve iş planı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar