21 Mayıs 2019 Salı

Dekupaj kağıdı

Dekupaj kağıdı

Geyik, kelebek, ayı, sokak, köpek meyve, bisiklet, çiçek figürlerinin bulunduğu lineart pirinç dekopaj . DEKOPAJ RULOSU CM 3TL. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Dekupaj kağıdı çeşitlerini ankasanat. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Resmi büyütmek için üzerine . Daha Fazla Detaylar.


Dekupaj kağıdı

Resim, Tablolar, Resimler hakkında. Rice Paper ( Pirinç kağıdı) Çeltik sapından yapılan ince kâğıt üzerine basılı olup, dekopaj . Genellikle bildiğimiz klasik Aveya Aboyutunda ve kalınlığında kağıt kullanıyoruz. Bu kategoride ürün bulunmamaktadır. PİRİNÇ DEKUPAJ KAĞIDI NASIL YAPIŞTIRILIR ? TL den başlayan taksitlerle!


EACH dekupaj kağıdı 3. Desen vermek için kullanılır. Ağırlıklı olarak çiçek modelleri kullanılmıştır. Geniş alanlarda devam ettirilerek kullanılabilir.


Her türlü ahşap, doğal ahşap ve mobilyada, polyesterde, cam, duvar, kağıt , tual, karton, plastik, metal ve strafor ürünlerde kullanılabilir. Please read the entire page carefully before you buy! It is NOT a kit, floss and fabric NOT included Premium counted cross stitch chart. Stitches: 240w x 320h . Dekopaj Plus ile kullanımı . CDRCrftsy dekupaj rulosu 56x16m Termal Rulo Lu Paket 2TL ve ücretsiz kargo ile n11. MAVİLİ DEKUPAJ KAĞITLARI.


BİR SÜRÜ DEKUPAJ KAĞIDI VAR ELİMDE SİZİNLE PAYLAŞACAĞIM AMA NEYE GÖRE KATOGORİ OLUŞTURSAM DİYE . ESKİ YILLARA AİT KAĞIT PARALAR. Bozuk paralarda çok eski kağıt paralar dahil. Market Fotokopi Kağıdı Kolonya Kağıt HavluTuvalet Kağıdı BakliyatŞampuanSabun Deterjan . Kullanıcı oyu: - ‎oy Oppo Reno F - Xiaomi Poco MPro Karşılaştırması - Epey www.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar