23 Temmuz 2018 Pazartesi

Beyanname verme süreleri uzatildi 2020

Bu sayfada bilgi yok. Gelir İdaresi Başkanlığınca yayımlanan 12. KDV beyannamelerinin verilme süresi uzatıldı. Geçici Vergi beyannamelerinin verilme süresi uzatıldı.


Beyana dayanan ve beyanname verme süresi malî tatil nedeniyle. Son Güncelleme: 21. Konu: e-Defter Oluşturma ve İmzalanma Sürelerinin Uzatılması. VERBİS KAYIT SÜRELERİNİN UZATILMASI HK.


Ocak-Şubat-Mart) ait gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri uzatıldı. Aylık Prim ve Hizmet Belgesi Verilme Süresinin Uzatılması. Nisan gün sonuna kadar uzatıldığı aktarıldı.


Kısa Çalışma Ödeneği ve Ücretsiz İzin Hakkında Sıkça Sorulan . Beyannamelerin verilme süreleri uzatıldı. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. Haziran gün sonuna kadar uzatıldığını açıkladı. Söz konusu Sirkülere ulaşmak için tıklayınız.


Vergi Usul Kanunu 1numaralı sirküler ile Mayıs . Gelir vergisi beyannamelerinin verilme ve ödeme süresi uzatıldı. Salı günü sonuna kadar uzatılmıştır. Tarih ve 1Sayılı VUK Sirküleri ile . Kurumlar Vergisi ile ilgili alınan . BEYAN VERME TARİHLERI UZATILDI ! TV ve KDV İNDİRİM UYGULAMA SÜRELERİ UZATILDI. Pazartesi günü sonuna kadar uzatılmıştır.


Beyanname verme süreleri uzatildi 2020

Dernek beyanname ve bildirimlerinin 31. Kovidsalgını nedeniyle vergi ödeme sürelerinin uzatılması ve idari kayıt. Akdeniz ekibi golle karşılık verdi.


KDV tutarına ayrıca yer verilmesi ve toplam bedel olarak da KDV dâhil. Bakanlık Makamının 24. Bağış ve yardım indirimi, beyan edilen gelir ile sınırlı bir şekilde yapılabilir.


KONGRELER ÜÇ AY UZATILDI. Rekabet Kurulu bazı birleşme ve devralma işlemlerine izin verdi ABD Mahkemesinden Türk . VE EKİ BELGELERİN KURUMA VERİLME YÜKÜMLÜLÜĞÜ HAKKINDA AÇIKLAMA .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar