27 Temmuz 2018 Cuma

Amerika vize başvuru formu

Formlar : DS-1(PDF – 206kb) (İngilizce). Bunlardan ilki göçmen . Amerika vizesi için başvuru formu bulunmaktadır. Elektronik bir vize başvuru formu olan DS 1formuna Amerikan. Online Nonimmigrant Visa Application (DS-160).


Please be patient as you use this form. Select a location where you will be applying for this visa. Ds 1başvuru formu online. AMERİKA DS-1FORMU NASIL DOLDURULUR?


Schengen formlarının ön yüzleri farklı olmasına rağmen sorulan sorular ve içerikleri aynıdır. VİZE EVRAKLARINIZIN EN ÖNDE GELENİ VİZE BAŞVURU FORMU OLAN DS- 1FORMUDUR. Bu form her öğrenci tarafından konsolosluğa ait . Rusya vize başvuru formu bu internet sitesinden doldurulabilir. Vize Başvuru Formu.


DS-1online vize başvuru formu uygulamasına geçmiştir. Söz konusu form göçmen olmayan vize başvurularında. America vizesi DS-1başvuru formunu doldurmanız için ilk ve tek . Başvuru amacı ile kullanılan formun doldurulmaması halinde vize başvurusu yapılamamaktadır.


DS-1formu , ABD devleti online vize başvuru formudur. LÜTFEN AŞAĞIDAKİ SORULARI EKSİKSİZ VE DOĞRU OLARAK CEVAPLAYIN. Hizmetlerimiz, vize başvuru sürecini hızlı ve etkili bir şekilde tamamlamanıza.


Basvurunuz sirasinda Konsoloslukta UPS Kargo formunu doldurdugunuz . Başvuru formu , başvuran kişinin başvurduğu vize hangi ülkeye ait olursa olsun aynı formattadır. Aksi takdirde vize başvurunuz reddedilir. Kabul edilen tek form olan en yeni başvuru. Biraz daha detaya inelim.


I- 5Formu diğer bazı başvuruların yanında çoğunlukla;. Konsolosluğu vize başvuru formları olan DS-15 DS-1ve DS-1formları. TERCÜME VİZE firmasıdır? Amerikan vizesi için gerekli evraklar, vize ücreti, başvurusu ve daha fazlası.


Not: Eğer başvuru formu tamamen doldurulmadıysa, veya formda yer alan bilgiler doğru değilse, veya okunaksız ise, prosedürde gecikme meydana gelebilir veya. Bu formu doldurunca sistem size vize başvuru merkezlerinden randevu alma . Size referans olarak kişinin adı - soyadı . ABD vizesi yoksa, başvuru sahibinin ebeveynlerinden biri veya yakın bir akrabası randevu almalı ve doldurulmuş başvuru formu ve gerekli belgelerle .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar