30 Temmuz 2018 Pazartesi

Aile yardım bildirimi

Bu hizmeti kullanarak, Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi üzerinden tarafınıza ödenen aile yardımına ait bilgileri sorgulayabilirsiniz. AİLE YARDIMI İÇİN EŞİN. Adı Soyadı, Evlenme Tarihi, Aile Cüzdanı Seri No, İş Durumu, Açıklama.


Yardım Alınacak Öz, Üvey . Bu bildirim personelin ilk işe girişinde verilir.

Personelin aile yardımından yararlanan eş veya çocuk durumunda bir değişiklik meydana gelmesi halinde veya yer . Bildirim , işe girişte verilir. Memurlar evlilik ve çocuk gibi nedenlerden dolayı aile yardımı bildirimi forumu doldurmak zorundadır. Excel formatında hazırlanmış formu . Memurun aile yardımından yararlanan eş veya çocuk.


Memurların eşlerinin çalışma durumu ve çocuk sayısına göre verilen aile yardımı bildirimleri ise değişti. Artık memurlar bu bildirimi eskiye göre .

Varsa ay ve günü de yazılacaktır). Alt satırdaki hususları da göz önüne. Bu süreç akışı Aile yardım bildirimi kapsamında tüm faaliyetleri kapsar.


Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı. Yazılımları Dairesi. EŞ YARDIMI İÇİN ARANAN ŞARTLAR. Arka sayfada yazılı hususları da gözönüne almak suretiyle düzenlediğim aile yardımına ait bildirimdir.


Bu istenen bilgilerden biri de aile bildirim formu . Bundan sonra aile yardımı ve aile durum bildirimleri e-devlet üzerinden yapılarak mutemete gönderilecektir. E-devlet giriş 2-Arama . Yeni doğan çocuk bildirimi e-devlet üzerinden nasıl yapılır? Abdulkadir Çağlar Ç. Buna göre aile yardımı bildirimlerindeki . Aile durum bildirimi ilk işe girişte verilir.


Yukarıdaki imza, bu bildirim kağıdını düzenleyen.

MBB Bilgi İşlem Politikalar . Vergi Kimlik No, Kurum Sicil No. Bu sayfada bilgi yok. Medeni Hali, Bekar ÿ, Evli ÿ . Bu yardım hiç bir vergi ve kesintiye . Aİ LE DURUM VE Aİ LE YARDİM. Bİ LDİ Rİ Mİ Nİ N E-DEVLET U ZERİ NDEN.


GO NDERİ LMESİ NE İ Lİ ŞKİ N UYGULAMA. Gönderen, celluheft. Bilindiği üzere devlet memuru olarak görev yapanlara 6sayılı Devlet .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar