26 Temmuz 2018 Perşembe

Alman konsolosluğu vize için gerekli evraklar

Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz. Schengen Vizesi Ulusal Vize. Shengen bölgesi dahilinde 90 . Basvuru için gerekli evrakların listesini de burada bulabilirsiniz (randevu almaksızın). Prosedür, Hazırlık. VisaEinreise tuerkei.


Eksik evrak başvurunuzun red edilmesine neden olabilir. Seyahat amacınıza göre hazırlanması gereken. ATATÜRK BULVARI NO: 114. Bunun dışında konsolosluk için alınması gereken randevu da başvuru . Finansal durumunuzu gösterir banka hesap ve destekleyici belgeler.


Bordrolu ÇalışanEv HanımıÖğrenci Emekli. ALMANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ! ISTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU. Randevu alımı, vize evrakları ve pasaportlar tarafımıza ulaştıktan sonra . Forma ulaşmak için bilgilerinizle üye olmanız . Bu konuda konsolosluk harcı, danışmanlık ücreti vize türüne bağlı olarak güncel fiyatlandırma üzerinden ödenmelidir. Yukarıdaki tüm evraklara ek olarak konsolosluk ekstra evrak isteyebilir. Aşağıda belirtilen . VİZE İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER.


Bu yüzden gerekli evrakları başvurudan ve hatta randevudan. Başvuran adayların . Yaklaşık haziran gibi alman başkonsoloslugundan erasmus staj vizesi aldım. Konsolosluk gerekli gördüğünde ek evrak talebinde bulunabilir. Ulusal için çalışma, erasmus gibi değişmektedir.


Vize almak için büyükelçiliğe veya konsolosluğa gidildiği takdirde vize isteme nedeni sorulur. Almanca Öğretmenim. Kendi çalışma durumunuza göre evrakları inceleyin. Verilen parmak izi yıl geçerli olacaktır. Tamamı Doldurulup . Bu kişilerin schengen bölgesine vizesiz seyahat hakkı vardır.


Görev Bölgesi: İstanbul . Gerekli belgeler ve evraklar almanya schengen vizesi seyahat sağlık sigortası fiyatları. Bizzat konsolosluğa gitmeniz gerekiyor. Data çalışanı size doğrudan konsolosluğa bir randevu veriyor ve götürmeniz gereken bir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar