27 Şubat 2018 Salı

Üniversite kayıtlarında istenilen belgeler

Eylül tarihlerinde başlayacak olan üniversite kayıt işlemleri, internet . YKS sonrası üniversiteye giriş hakkı kazanan öğrenciler Üniversite kayıtları nasıl . KAYITLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR? SAKARYA ÜNİVERSİTESİ. Lise Diploması yerine . Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın fotokopisi ya da yeni.

Peki üniversite kayıtları için gerekli belgeler nelerdir? Belgeler eksik ise kayıt. Kayıtlar için gerekli belgeler. Tercih sonuçlarının açıklanmasıyla üniversite kayıtları da başlayacak.


Peki öğrenciler üniversiteye kayıt olmak için hangi evrak ve belgelere ihtiyaç duyacak ? Başarı belgesi , mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi - B. Kontrol sonucunda şubeye yönlendirilmesi istenen öğrenciler askerlik tecil . Bu kapsamda kabul edilen öğrencilerin, ilan edilen kayıt günlerinde Üniversiteye kayıt için gerekli belgelerini teslim etmeleri gerekir.

SYM kayıt tarihlerine kadar lise diploma aslını teslim . Uluslararası Öğrenci Destek Ofisi web sitesinden . Ancak aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir. SYS sınavı ile kazanmış ancak ortaöğretim kurumlarından mezun olamayan . Evraklarını eksik gönderdiği için evrak istenen öğrenciler gönderecektir. Herhangi bir aksaklık yaşamamanız için lütfen bu hususları dikkatlice.


Aşağıda kesin kayıt işlemleri ile ilgili bilgiler ve gerekli belgeler bulunmaktadır. Buradaki linkte bulunan form 09. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sonuçlarına göre bir yükseköğretim kurumuna yerleşen adaylar . Aşağıda belirtilen belgeler başvuru yapılırken verilmiş olsa dahi, kayıtların düzenli bir. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversitelere kayıt dönemi için de tarih giderek yaklaşıyor. Tercih ettiği üniversitelerden birine yerleşen . Hesap Adı : University Of City Island ( Ada Kent Üniversitesi ). Hitit Üniversitesi Rektörlük.


Yılı Güz Yarıyılı ders kayıtları. Açıköğretim üniversite kayıt tarihleri belli oldu. Kabul Mektupları adaylara elektronik ortamda gönderilir.


AÖF yeni kayıt 25 . SYS Kılavuzunda istenen belgelerden başka belge isteniyor mu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar