9 Şubat 2018 Cuma

Ankara alman konsolosluğu aile birleşimi

Ankara alman konsolosluğu aile birleşimi

Prosedür, Hazırlık. Schengen Vizesi Ulusal Vize. Başvuruda Dikkat Etmeniz Gerekenler. Shengen bölgesi dahilinde 90 . Uzun Süreli Vizeler-Ulusal Vize (D Vize-günden fazla).


PASAPORT NUMARASI VEYA BAŞVURU NUMARASINA GÖRE ARAMA. Berlin İdare Mahkemesi, aile birleşimine , küçük yaşta yapılan evlilik gerekçesiyle. Birde konsoloslugu öyle fena anlatiyolarki şimdiden korkmaya başladım. Arkadaşlar ankara alman konsolodlugundan randevu yerini bir türlü bulamadım . Mavi Kart vizeleriyle ilgili işlemler konsolosluk görevlileri tarafından daha az . Büyükelçilik veya Konsolosluğa , başvurunuz sonuçlandıktan sonra gitmeniz gerekir.


Kurum Türkiye vatandaşları için vize, oturum izni, aile birleşim vizesi gibi. Aile birleşimi , çalışma ya da oturum izni için vize başvurusu yapılabilmektedir. KONSOLOSLUGU ´NDAN VE BİREYSEL OLARAK YAPILMAKTADIR.


SEF birimlerinden alinmis aile birlesimi belgeniz. Alman konsolosluğuna. Randevuyu konsolosluk vermemektedir , sadece başvuruyu konsolosluklar almaktadır.


ANKARA -İSTANBUL-İZMİR-ANTALYA-BURSA-TRABZON- GAZİANTEP. Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret . Ama sonradan (aşağıda detaylı bahsedeceğim) konsolosluk. Benim için ulusal vize, eşim için ise aile birleşimi vize randevusu oluşturuldu. Merhaba arkadaşlar , size aile birleşimi ile ilgili başımdan geçen.


Uzun süreli seyahatlerde seyahat amacı, aile birleşimi , uzun süreli eğitim, . Eşim ve çocuklar için yaptığımız Aile Birleşimi başvurusundan da bahsedeyim. Eşinin kardeşleri ve ailesi nerde kalıyor nerde yasıyor ? Bir seneden az çalışanlar için konsolosluk vize almak için çalışma. Rutin Konsolosluk Hizmetlerinin Geçici Süreyle Durdurulması. ABD Dışişleri Bakanlığı COVID-salgını nedeniyle dünya çapında yaşanan zorluklardan dolayı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar