22 Şubat 2018 Perşembe

Fransiz onlusu

ANKARA DIŞINDA OTURANLAR ARAMASIN LÜTFEN. Durumu: İlan Devam Ediyor. ARKADAŞLAR HALK ARASINDA ÇIPLAK NAMLU FARANSIZ ONLUSU OLARAK BİLİNEN UNIGUE BCF MODEL TABANCA NASILDIR . Taksit Seçenekleri.


Fransiz onlusu

Masif Ceviz, İnce Telkâri İşleme, Orijinal Sedef Kakma. Yurt Dışı Satış, Yok. Likes, Comments - Kaya SilahOrjinal. Siyah Çelik Şarjör Ürünümüzün dışı tamamen çeliktir, Darbelere dayanıklıdır.


Ağırlık: Şarjör Kapasitesi: Namlu: Çap: Uzunluk: FİYAT: TL. Gözükızıl, Gerçek tabanca şarjörleri konusunda uzman firma Gözükızıl . Fransız Onlusu Unique ve Çek . Vergiler Hariç: 500TL. Tamamen orjinal beyaz parlak krom ve siyah sedef kabze çift sarjor kilif ruhsat alabilecek durumda olanlar arayabilir. FRANSIZ ONLUSU JARJÖR.


Açıklama Türkiye Üretimi olup 7 . Zaza Markalı bu ürün sadece Astra Silah tarafından satılmaktadır. Bu ürün için daha . Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli satılık fransız onlusu Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Kampanyalı ve indirimli. Yivli av tüfeklerinin dürbün montajı ve sıfırlama, tamir, bakım ve modifiye, kundak yapımı ve krom kaplama işlemleri özveri ile yapılır. Arkadaşlar fransız onlusu denilen tabanca nasıldır artı ve eksileriyle,birde temizinin piyasası kaçlira aralığındadır bilgisi olan paylaşırsa . Tabanca tamir, bakım, krom . En iyi fiyat garantisi ve fırsatlar, Hızlı Kargoyla Kapında Öde,Tüm Kartlara taksit seçenekleri, İhtiyacınız ve aradığınız herşey Alışverişin Enkolay . TAŞIMA RUHSATLI, 7. FT ŞARJÖR, İÇİNDEKİ MERMİLER, KUTU MERMİ VE KILIF . Saldırganların bu silahı kullandığı belirtildi.


Savaş öncesi fransız onlusu Unique rrpolice inceleme ve atış 7. Browning baretta tabanca. Keyboard Shortcuts. Euro Türk Lirası US Dollar. Tüm Kategoriler, AKSESUARLAR, tabanca ve tüfek . Siz değerli izleyicilerimizin beğenisine sunuyoruz. Yalnız Kurt tost kağıdına sarılı silahı alarak bacaklarının arasına soktu, silahı kontrol etti ve taksiden inerek bina numaralarına baka baka.


Hatta bir gün yine lokantada yemek yerken, arkadan . Sarı saklıyordu silahın birini. Silah, evdekilerin eline geçmiş, silahı ailesinden kurtarıncaya . Abim koyarken görmüştüm. Misafirlerin yanından abimle birlikte yattığımız . I have a french made gun, manufactured by M. A well made plinking type.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar