26 Şubat 2018 Pazartesi

Evlilik sağlık raporu

Bu işlemlerden biri de evlenecek olan kişilerin sağlık raporu almasıdır. Sağlık Raporu Alınırken. SAĞLIK RAPORU istenmesi zorunlu tutulmuştur.


Bu prosedürlerden önemli bir tanesi ise . Cinsiyeti: Erkek: Kadın: İlgili Kişinin, T. The Evaluation of Individuals who applied to.

Family Medicine Center for Medical . Adet ön cepheden çekilmiş vesikalık fotoğraf. Nikah İşlemleri İçin. Aile hekimleri tarafından verilmektedir. Alınacak sağlık raporu aile hekimliklerinden ( raporlar imzalı, kaşeli ve resimli olmalıdır) veya devlet hastanelerinden temin . Bireysel başvuru yapılmakta ve sağlık raporları için belediye çiftleri ilgili sağlık kuruluşuna yönlendirmektedir.


Bayraklı Belediyesi evlilik işlemleri için başvuruda. EVLENME İŞLEMLERİNE MAHSUS.

RAPORDA “AKDENİZ ANEMİSİ TARAMASI YAPILMIŞTIR. NOT: Yaş sorunu, iddet müddeti, yabancı evlilik gibi durum varsa AYRICA ek . Hizmet Masası personelinden başvuru kaydında . EVLİLİK İÇİN İSTENİLEN BELGELER. Maddesi gereği evlenecek çiftlerin sağlık raporu alması zorunlu tutulmuştur. Yabancı uyruklu vatandaşlar sağlık raporunu nereden alabilir?


Yoğunluktan dolayı, Uluslararası Aile Cüzdanları evlilik tarihinden ay süre öncesinden. Bu testin yapıldığına dair ibarenin sağlık raporu üzerinde yazılı olması . Evlendirme Yönetmeliği md. Yabancı evlilik ve diğer konular ile ilgili detaylı bilgi için lütfen bizi arayınız. Erkek için raporda hemoglobinopati taraması istenilmektedir.


Raporlar resimli, imzalı ve kaşeli olmalıdır). BEŞ ADET VESİKALIK FOTOĞRAF. Evlilik Raporu Evlilik Raporu. Kanuni bekleme süresi: Kan karışımını önlemek amacı ile evliliği son bulan kadının. Hekiminiz tarafından düzenlenmiş, tarihli, imzalı ve kaşeli.


Aile Hekimleri ya da Devlet Hastanelerinden alınması gerekmektedir. Rapor için Film ve Kan testleri sonuçları gereklidir.

Hangi hastalıklar evlenmeye engeldir? Bugün birçok kişi evlilik prosedürleri içinde yer alan AntiHIV testi sayesinde. Eğer hekiminiz sağlık raporunu hazırlamayı veya içeriğine HIV enfeksiyonu . Fotoğraflı sağlık raporu üzerinde kayıt tarihi, protokol (kayıt ) numarası, aile hekiminin kaşe ve imzası olması zorunludur.


Nikâhevimize Başvuruda çiftler birlikte geleceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar