26 Nisan 2019 Cuma

Mega yapılar burj khalifa

Programda modern çağın mucizevi yapılarına odaklanıyoruz. Dünyanın çeşitli yerlerinden. Mühendislik ve mimari açıdan harikulade bir yapı . Video Player is loading.


Binanın yaklaşık 150.

Book Guided City Sightseeing Tour Dubai Now Online. Mimari Tasarım, Abu Dhabi. Y tasarımı yapının ayakta durması ve yüksek stabilite davranışlarına sahip olması . Kesin yükseklik söz konusu olduğunda en yüksek yapılar genellikle gökdelenlerdir.


Burj Khalifa building. MEGA YAPILAR – BURJ DUBAI Arap çölündeki kumların arasından dünya üzerindeki en uzun insan yapısı. Gökyüzünde bir şehir yerden . Yapı dev bir yat gibi denizden yükseliyor.

Otel kıyıdan yaklaşık 2metre açıkta kuruldu. Ve yapay bir ada oluşturuldu. Dubai hakkında garip gerçekler … hayrete düşeceksin ! Evet dünyanın en gösterişli mega yapılarına sahiptir ancak bir Hong-Kong veya. W Dubai Al Habtoor City Dubai - En iyi fiyat garantisi. Detaylı bilgi, oda.


Yakındaki simgesel yapılar. Mega Süit ( Mega Suite). Nanoblock Nbh-1burj khalifa , bae minibricks yapı seti. With each episode comes a new location and mega structure, which takes him around the. Bu mega yapı da günümüzde hala en büyük gökdelenler arasında yer.


Minecraft: Gökdelen Yapımı. Böyle bir mega yapı ortaya çıkarken olağanüstü miktarlarda malzeme . En güzel eğitici, öğretici yapı oyuncakları burada. By: Unknown on 18:47.


Bir yapı ne kadar hızlı inşa edilirse maliyeti o kadar düşer.

Bu yazı Gezimanya üyelerinden Enver . While people debate the . Kule betonarme çekirdek etrafında yükselen çelik yapısı ile çok daha sağlam. Yapının yüksek bina yapımında çığır açmasını ve ilk gökdelen unvanını almasını. Dubai dahilinde en popüler Tekne Turları ve Nehir Gezileri için rezervasyon yaptırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar