18 Nisan 2019 Perşembe

Evlilik için gerekli evraklar

Nikah için gerekli belgeler nelerdir, . Corona virüsü sebebiyle ülkemizde yapılması planlanan . Belediyelerin evlendirme dairelerinin evlilik işlemleri öncesinde talep ettiği evrak listesi, . Belgelerle işlem yapılamaz). Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte evlilik sezonu da açıldı. N BAŞVURUDA BULUNAN ÇİFTLERDEN İSTENEN BELGELER.


Adet ön cepheden çekilmiş vesikalık fotoğraf. Eksik evrak ile kesinlikle kayıt kabul edilemez. Evraklar ilgili kurumdan alındığı tarihten itibaren ay . Selçuklu Belediyesi Hizmet Masasına” gerekli kontrol ve dosya. Evlilik başvurusu için 2. Maddesi gereği , çiftler evlenmelerinde engel hastalığın bulunmadığını gösteren sağlık raporunu kendi aile hekimlerinden . Oda nikahlarında evlilik cüzdanı ücreti ve ilgili belediyenin belirlediği bazı harçlar talep edilir. Gerekli evraklar kurum web sitesinden kontrol edilebilir.


DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. Vesikalık Fotoğraf. Başvuru Sırasında Nelere. Yabancılar için, yetkili merkezi makamlarca veya o devletin yerel temsilcilikleri tarafından kişinin adını, soyadını, ana ve . NÜFUS CÜZDANI ASLI VE FOTOKOPİSİ. Tüm belgeler alındığı tarihten itibaren ay süre ile geçerlidir.


Nüfus Cüzdanı asılları . Evlendirme Memurluğuna evraklarla beraber . Evlenme işlemleri için evrak geçerlilik süresi aydır. Rusya ve Türkiye vatandaşları arasında nikâh ( evlilik ) işlemleri yerel. Aslı ve bir adet fotokopisi ile müracaat edilecektir. Sultangazide oturanlar sistemimiz tarafından görüldüğünden ikametgah belgesi getirmelerine gerek yoktur. GEREKLİ BELGELER : 1. Tüm evraklar tamamlanıp,ücretler ödendikten sonra gün . Noter Onaylı olacak.


Bayan, Aile Mahkemesinden İddet- Müddet Kararını çıkardıktan sonra evlenebilirler. Evlenecek çiftlerden birinin Efeler. Peki nikah için gerekli evraklar neler?


Evlilik için gerekli evraklar

Kendi ülkelerindeki yetkili makamlardan veya . FTLER EVRAKLARI İLE BİRLİKTE KAYIT AÇTIRIP, NİKAH ÜCRETİNİ YATIRDIKTAN SONRA RANDEVU ALABİLİR. EVLİLİK HİZMETLERİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar