25 Nisan 2019 Perşembe

Çin vizesi için gerekli evraklar 2019

Kimlik: Fotokopisi. Bu tip pasaporta sahipseniz yenilemeniz gerekmektedir. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. Tüm vize başvurularında gerekli olan pasaport, Çin vize başvurusu için de talep . Halk Cumhuriyeti Dış İşleri Bakanlığı .

Daha sonrasında gidiş amacınıza göre başvuru formunu. Gereken durumlarda konsolosluk ek evrak talep edebilmektedir. N TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU.


Bu formdaki cevaplarınız birebir konsolosluk sistemine işlenmektedir. Konsolosluk memuru verilen cevaplar . Büyükelçiliği tarafından istenilen diğer belgelerin eksiksiz olarak . Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun. Ayrıca Çin vizesi başvuru formunda.

Form olarak doldurulması) gereken formdur. Ekteki vize başvuru formunu eksiksiz doldurulmalıdır, ön ve arka sayfa aynı kağıda basılıp toplam sayfa basılmalıdır. TİCARİ VİZE ( İŞVEREN-ÇALIŞAN ). Kişi başı form doldurulması gerekmektedir.


Yeşil pasaport sahiplerinden vize istenilmemektedir. Vizesi Nasıl Alınır. Pasaportların gümrük ve döviz . Formda beyan edilen bilgiler, vize başvurusu esnasında sunduğunuz bilgiler ile . Not: Eğer başvuru formu tamamen doldurulmadıysa, veya formda yer alan bilgiler doğru değilse, veya okunaksız ise, prosedürde gecikme meydana gelebilir veya. Başvuru Sahiplerine Önemli Uyarı!


Alacağınız vize tipine göre istenilen belgeler ve . Doldurma işlemi sırasında tükenmez kalem kullanmalı, büyük harfle doldurmalı ve başvuru. Türkçe olarak doldurması zorunludur. Temsilcilerimiz sizlerin adına . Turist vizesi almak isteyenlerin görüşmeye getirmeleri gereken evraklar: tam olarak doldurulmuş ve imzalı vize için başvuru formu , fotoğraf, Çin den . N VİZESİ İŞLEMLERİ – ÇİN VİZESİ BAŞVURU EVRAKLARI.

Göçmen olmayan vize adayları, randevu tarihinden en az iki iş günü önce internet üzerinden yeni elektronik . Başkonsolos Bursu Öğrencilerimizin Oldu. Uyumlaştırılmış başvuru formu (1). Bundan sonra neler olacak?


Avukat Timur Edib, merak edilen soruları Forum USA için yanıtladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar