12 Nisan 2019 Cuma

Çin vizesi bursa

Çin vizesi bursa

Ticari vize ve Çin Turistik vize evrak listeleri . Vize tipine göre tüm başvuru evrakları hazırlanmalı. Büyükelçiliği tarafından online form için tanımlanan web sitesinde büyük . Başvuru sahibi randevu . Listeye göre başvuru formu doldurulmalı ve istenen evraklar hazırlanmalıdır. N HALK CUMHURİYETİ vizesi ile ilgili tüm işlemleri uzman kodromuz ile . F Tipi Vize için Gerekli Belgeler.


Çin vizesi bursa

Lütfen listedeki sıraya göre başvuru evraklarını hazırlayınız, bu listeyi indirerek evraklarınızın en üst kısmına ekleyin. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Çin Vizesi olmadan . Tarihi itibariyle PARMAK İZİ uygulaması Başlamıştır. Bölge Ayrımı Olması Sebebiyle arayıp teyit alınız. Hakkında Bölümünden . Vize başvuru formu İngilizce, olarak hazırlanmıştır.


Yeşil pasaport sahiplerinden vize istenilmemektedir. Vizesi sadece iş seyahatleri için verilmektedir, Çin . Odamız aracılığı ile Almanya vize başvurusunda . Prontotour ile tatil turlarınızda fırsatları yakalayabilir, yurtiçi ve yurtdışı tur planlarınızı yaparken size en uygun tatil yerini tercih edebilirsiniz. Görev Bölgesi: Balıkesir, Bursa , Çanakkale, Edirne, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Tekirdağ, Yalova.


Giriş Tipi, Süre, İşlem Tipi, Vize Bedeli, Ücret. OYA İZMİRLİ, İTALYA FAHRİ KONSOLOSU, BURSA İTALYAN KÜLTÜR DERNEĞİ. NEJAT YAHYA, ÇİN ANSHAN FAHRİ HEMŞEHRİSİ, KÜKÜRTLÜ MH.


Dolayısı pasaport konusunda ne kadar . Halk Cumhuriyeti Vizesi İçin Gereken Evraklar. Konsolosluğu Ticari Vize Görev Bölgeleri: Balıkesir, Bursa , Çanakkale, İzmir, Edirne, İstanbul, . Dosyanızı teslim edin: Tamamlanmış dosyanız (schengen vizesi başvuru formu, adet biyometrik fotoğraf, pasaport, vize ve VFS servis ücreti, istenilen belgeler) . Gerekli temel evrakların dışında ek olarak ticari amacı kanıtlar . Edirne, Tekirdağ, Kırklarel, Yalova, Kocaeli, Balıkesir, Bursa , Manisa, . Eski mavi kaplı pasaportlara Çin Vizesi alınamamaktadır. Edirne, Kocaeli, Bursa , Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Manisa, Kırklareli Ankara Konsolosluğuna . STANBUL: Balıkesir- Bursa - Çanakkale- Edirne- İstanbul- İzmir- Kocaeli- Kırklareli-.


Eğer daha önce aldığınız çin vizeleri eski pasaportunuzda bulunuyorsa . Vize zorunluluğu olan bir üçüncü ülke vatandaşıysanız. Turistik Çin vizesi için gerekli belgeler aşağıda sıralanmış olup, başvuru sahibinin mesleki durumuna göre değişiklik gösterebilir. Davetiye Çin Konsolosluğunun .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar