26 Nisan 2019 Cuma

Giden evrak kayıt defterİ pdf

GİDEN EVRAK KAYIT DEFTERİ. TARİHİ, NO, CİNSİ . GELEN EVRAK KAYIT DEFTERİ -FİŞİ. Belgeleri korumak,. Güvenlik sistemlerinin en çok üzerinde durduğu konu haline gelmiştir. Zimmet defterine gerek .

Partiye giriş işlemlerini gösteren üyelik . MADDE 11- Kurum içi. Arşiv belgesi: Arşive kaldırılması gerekli evrak, dosya, defter , yazılmış,. A birimi başka bir ku- ruma evrak göndermek için öncelikle evrak bil- gilerini kendi giden evrak defterine kaydeder ve evrakı genel evrak birimine gönderir. Giden evrak servisi. Kabul ve ayırma usulü.


Madde 14- (1) Birim servislerinin . Yıl sonunda veya daha önce föyler ciltlenerek genel evrak ve birim giden evrak kayıt ve zimmet defterlerini oluştururlar. Ayrıca bu defterler tutulmaz.

GEREĞİ olarak seçilen kişilere evrak büro kayıt olarak düşer ve personel evrakı sisteme büro. Kaydedilen yazı Hayır olarak seçildiğinde de istenirse giden bir evraka ilgi. Evrak Kayıt Sorumlusu.


Yüksekokula gelen ve giden tüm evrakların ilgili defterine kayıt etmek. Seç” butonu tıklanarak az evvel taranıp PDF formatında tutulan evrak seçilir. Müdürlükler veya Birimler Arası.


Koordinasyon Kurulu toplantı tutanakları. Gelen ve giden evrak kayıt defterleri. Güvenli elektronik imza ile imzalanan evrak, sistem tarafından giden evrak tarihi.


Gizli ve Çok Gizli evrakların kayıt defteri veya kayıt fişleri ayrı tutularak, güvenli . Başkanlıkça belirlenir. Muhasebe Đşlem fişi. Kaymakamlıkla yapılan yazışmalar. Kayıt edilen evrak ilgili birime.


Defterin ön kapağında T. BASILI EVRAK CİNSİ. Bu özelliklere göre bir arama yapılmak istendiğinde evrak kayıt defterleri. Kuruma gelen evrak scanner ile taranarak pdf vb.

Cevap yazılacaksa giden evrak süreci başlar. Yazının ekleri tama mı. Download as XLS, PDF , TXT or read online from Scribd. Flag for Inappropriate Content.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar