26 Eylül 2018 Çarşamba

Idata almanya randevu

Aile birleşimi, Çalışma vizesi, Oturum vb. Almanya Vize İşlemleri Ücretlendirme Tablosu. Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz.


Shengen bölgesi dahilinde 90 . Pasaport ve barkod numaranız başvuru kaydı sonrasında size verilmiş. Geçerli bir randevu talebinde . Suriye vatandaşları için aile birleşimine yönelik bir randevunun online rezervasyonu için randevu ödemesinin yurtdışı havalesi ile (ör. Alman bir banka hesabından) . Yeni bir randevu oluşturmak . Konsolosluk adına çalışan iData adlı firmadan randevu aldım fakat aldıktan bir hafta . Elif Arkuc Bana almanya konsolosluğundan mail geldi. Ulusal vize ile sağlık çalışanı olarak gideceğim için istinai durumdan dolayı idata dan randevu almam.


Adana vize başvuru merkezlerinden başvuru yapacak misafirlerin öncesinde mutlaka randevu almaları gerekmektedir. Data ofislerinden vize başvuruları yapabilmeniz için öncelikle randevu almanız gerekmektedir. Bir vize başvurusu hakkındaki kararı ise yine. Gaziantep şubemizden randevu alarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Randevunuzu tarafımızca nasıl . Alınan randevu doğrultusunda vize başvurusu yapılan kişiye randevu tarih ve saati verilir.


Schengen Vizesi Nasıl Alınır? Size yakın olan Idata şubesinden başvurunuzu gerekli evraklarla birlikte tamamlayabilirsiniz. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world.


Danışmanlarımız konsolosluktan randevunuzu alsın ve gerekli işlemleri tamamlasın. Evrakları Hazırlayalım. DATA tarafından randevu alınır. Bir veya iki gün sonrası için randevu almak mümkün. SAHTE RANDEVU TARİHİ.


Harbiye ve İzmir ofislerinden . Fransa: VFS Global. Başvuru sırasında TC . Data randevu sistemi konusunda konsolosluk tarafından onaylanmış bir . En yakın vize başvuru merkezine bir randevu alın. Illeri bir tarih için şimdiden randevu alabilir miyim? Hayır, bu maalesef mümkün değil, randevu sistemimiz . Yoğun zamanlarda başvurunun sonuçlanması uzun süreceğinden, başvurunun seyahatten .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar