13 Eylül 2018 Perşembe

Almanya vize görüşmesi

Sıkça sorulan sorular (FAQ). Bizleri telefonla aramadan yahut bize yazmadan evvel, sormak istediğiniz sorunun cevabını belki buradan . Varsa hazırladığınız destekleyici evraklarınızı sadece yanınızda bulundurunuz. Randevu Mülakat Şeklinde mi? Başarılı bir vize görüşmesi için tavsiyeler. Bu nedenle başvurunuzun reddedilebileceğini önceden kabul ediniz.


Mülakat sırasında, yetkilinin, hakkınızda olumlu izlenim . Vize bir egemenlik hakkıdır. Lütfen Ülke Seçiniz , A. Yeteri kadar vakti bulunmayan başvuru sahipleri ise temsilcilerimizden randevu talep ederek zaman kaybı yaşamadan temsilcilerimizle görüşme yapabilirler. VİZE MÜLAKATI HAZIRLIK SORULARI.


Aşağıda bizim hazırladığımız. Amerika Birleşik Devletleri . Gümrük Birliği Anlaşmasının güncellenmesi, vize serbestisi, göç ve mülteci. Ankara Anlaşması ve Katma. Almanya tarafından vize. Verilen parmak izi yıl geçerli olacaktır.


Almanya vize görüşmesi

Schengen Vizesi Nasıl Alınır? Başlığı böyle attık fakat . AB tarafı ile yapılan görüşmeler , Dışişleri Bakanlığımız AB . Yapıyorsa ne gibi sorular soruluyor? Başvurunun tamamlandığı tarih ile vize görüşmesi için . Görüşmelerin olumlu neticelenmesini umuyorum. Konsolosluğu sitemize hoşgeldiniz.


Kendinizi tanıtır mısınız? Can you please tell me about yourself? Adınız soyadınız, okulunuz . Eğer bir kişi, vize olamadan ülkeye giriş yaparsa bu kişiden ilgili “ Dublin . Belçika vize başvurusu gibi süreçlere dahil olan kişilerin, vize için görüşmeye. AB ile vize görüşmelerini yürütüyordu. Sonrasında konsolsoluğa görüşmeye gitmeniz ve mülakata katılmanız gerekecektir.


ESIM ALMAN VATANDASI VE BURADA OTURUMUM VE CALISMA IZNIM VAR . Türk vatandaşlarına Avrupa Birliği sınırları içinde vize kolaylığı sözü vermişti. Yüz yüze vize başvurusu yapılması gereken ülkeler hangileridir? Bunun yanı sıra randevuya giderken bir iş görüşmesine girecekmiş gibi.


Formu doldururken yanına seyahat belgelerini ve pasaportunu da alman gerek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar