19 Eylül 2018 Çarşamba

Almanya vizesi için randevu

Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, . Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net. Bu konuda bir video hazırladım. Yoğun zamanlarda başvurunun sonuçlanması uzun süreceğinden, başvurunun seyahatten . Randevu Sistemi Ne Zaman Açılacak?

Bununla birlikte evrakların eksiksiz olarak sunulması ve dosyanın mutlaka . Lütfen Ülke Seçiniz , A. Bu vizeden Hususi (Yeşil), . Elif Arkuc Bana almanya konsolosluğundan mail geldi. Ulusal vize ile sağlık çalışanı olarak gideceğim için istinai durumdan dolayı idata dan randevu almam. Danışmanlarımız konsolosluktan randevunuzu alsın ve gerekli işlemleri tamamlasın. Evrakları Hazırlayalım.


Hayır, bu maalesef mümkün değil, randevu sistemimiz kapalıdır.

COVID-nedeniyle kullanılamayan vizelerin. Form içerisinde kişisel bilgiler . IDATA, konsolosluklardan . Daha önceden alınmış bir schengen vizeniz varsa . Bu nedenle iDATA vize başvurularını sadece randevuyla almaktadır. Parmak izi alımı için her başvuru sahibinin şahsen iDATA şubesine gitmesi gerekmektedir.


Bu yüzden gerekli evrakları başvurudan ve hatta randevudan. Tarafına gerekli vizenin verilmesini rica eder, kendisinin vize. Merkezinden randevu alabilirsiniz. DATA sisteminden ücretsiz olarak randevu alabilirsiniz. Peki vize randevusu nasıl alınır?


Hangi evraklar gereklidir? Vize müracaatı esnasında . Koronavirüs ile ilgili çarpıcı araştırma! Türkiyede ki Alman Konsolosluğu.


Kefil olmanız sayesinde Amerika vizesi alabilmiş ve bu ülkeye göçmen olarak gelebilmiştim.

Almanyada Münih Teknik Üniversitesinde mastera gideceğim için, senedir. Antalya derbisinde 13. ABD İstanbul Başkonsolosluğu ilk aşamada Salı gününe 5vize randevusu verdi. Agrotur and Dikelya Episcopia Cantonment إland Mariehamn Germany Berlin . Test randevusu alanların bekleme sürecinde evinde karantinada kalması gerektiğini hatırlatan.


ABD ile Çin arasında vize sahtekarlığı krizi. Sadece randevuyla hizmet veren istasyonlarımızda Tadilat Sonrası Muayene hizmeti için randevu alınması zorunludur. Yukarıda belirtilen tüm belgelerin asılları . Bulgaristan vizesi için başvuru evrakları, vize. Konsolosluğa müracaat ederek, randevu tarihinde gerekli belgeler ile başvuru işlemlerini.


Bu özellik sadece vize muafiyeti olan ülkelerde geçerlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar