19 Eylül 2018 Çarşamba

Çiğ köfte dünyası bayilik

Çiğ köfte dünyası bayilik

Başvurunuza daha sağlıklı ve hızlı cevap verebilmemiz için, lütfen İşyeri kroki ve fotoğraflarını tarafımıza ulaştırınız. Fotoğraflarda mekanın iç alan ve dış . KÖFTE DÜNYASI olarak bayilik sistemimiz ve şubelerimiz vasıtasıyla lezzetimizi ulusal areneda en üst seviyeye çıkararak insanlara iş istihdamı sağlamak . Aşağıdaki formu doldurunuz! Bayi temsilcimiz sizinle irtibata geçecektir.


Çiğ köfte dünyası bayilik

KENDİ İŞİNİZİN PATRONU OLMAYA NE DERSİNİZ? Bayilik Veren Firmalar › Fast Food bayiliklistesi. Semsür Çiğköfte bayilik almak isteyen girişimcilerinden franchise bedeli almıyor.


Etsiz çiğ köfte sektöründe ilklere imza atmış , sektöre liderlik eden ve sürekli gelişip büyümekte olan bir ailenin parçası . Belkide etsiz çiğ köftede en çok kampanyaya ve ilave menüye sahip olan bir markadır KOMAGENE! Bir çok ile ve ilçede mutlaka değişik marka olmuş adı ile . Adres: Kazım Karabekir Mah. Kaç saat önce yememe rağmen mide bulantısından . Hızlı servis seçenekleriyle fastfood dünyasında ben de varım diyen çiğ köfte bayileri , gücünü çiğköfte bayilik veren firmalar üzerinden alır. Köfte Dünyası ⭐ , Huzurevleri Mah. Adıyaman çiğköfte.


Çiğ köfte dünyası bayilik

Tatlıses şirketler grubu tarafından oluşturulan hizmet dalları arasında çiğköfte bayilikleri de ilgi görmeye devam ediyor. Beş yıldan uzun süredir piyasada . MİNİ ÇİĞKÖFTE BAYİLİK PAKETİ. MİDİ ÇİĞKÖFTE BAYİLİK PAKETİ. MAXİ ÇİĞKÖFTE + ÇORBA BAYİLİK PAKETİ.


Telefon: 3- 322. Internetten çiğ köfte satışı. General mobile bayi satış sorumlusu. Hadise, asıl kazancın reklam dünyasında olduğunu fark edince. Kahveden çikolataya, unlu mamülden dondurmaya bini aşan ürün çeşidi ve uygun fiyatlarla herkesin ulaşabildiği Hepimizin Ortak Noktası Kahve Dünyası !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar