2 Mayıs 2018 Çarşamba

Kanada sx1 vizesi uzatma

Detaylı bilgiyi bu yazıda . Ekstradan bir eğitim alacaksanız eğitim vizenizi mutlaka uzatmak durumundasınız. Fakat şöyle bir istisnası da var. Diyelim ki öğrenci study vize ile gitti fakat study . Söğrenci vizesi prosedüründen farklı olarak, SX-. Hangi vize kategorisine sahip olduğunuza bağlı olarak süreç farklılık göstermektedir. Turist vizesi , öğrenci vizesi veya çalışma vizesini anlatıyor olacağız.


Kısa süreli öğrenci vizesi ( SX). Bu vize türü çok girişli olarak verilir ve gerek duyulduğunda vize uzatma işlemleri gerçekleştirilebilir. Bunlar, kısa süreli ziyaretçi vizesi , kısa süreli öğrenci vizesi , uzun süreli öğrenci vizesi.


Kanada Acil Durum Telefon Erişimi. Kısa Süreli Öğrenci Vizesi ( SX). Bu vize aynı zamanda giriş vizesi olarak alınır ve SX-öğrenci vizesinin. Ama ben vize tipleri ile uğraşmamak için direk Svizesi ile . Eğitiminizi uzatma olasılığınız varsa pasaport geçerlilik tarihinizin buna uygun olmasına dikkat ediniz. Vize ücreti: aydan kısa başvurular için 1CA aydan . Vizenizin adı SX-olmadığı sürece, size verilen vize eğitim vizesidir.


Instagram Twitter: @canerkaseler ⚡️Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar arkadaşlar#129321; Bu yüklemeyi planladığım bir videoydu umarım faydalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar