22 Mayıs 2018 Salı

İstanbuldan çanakkaleturlar

Turumuzun kapsamı Şehitlikler ve savaş alanlarının tamamıdır. YILI TUR KAYITLARIMIZ BAŞLADI! Truva Antik Kenti ve Yeni . NOT: Altı çizili ve koyu yazılı yerler duruş noktalarımızdır. Diğer noktalar araçta geçiş güzergâhında anlatılmaktadır. Gelibolu, Çanakkale Şehitlik, 57.


Kültür Turları içerisinden İstanbul Çıkışlı Turlar fiyatlarını öğrenmek ve İstanbul Çıkışlı Turlar rezervasyonu için. Temmuz Cum Kurban Bayramı Özel. Turu, Çanakkale Şehitlik Gezisi, Çanakkale Şehitlik Turları. ANAKKALE , GELİBOLU YARIMADASI. Hareketli Günü Birlik Çanakkale Şehitlik Turu İstanbul Çıkışlı Günü . Konaklamalı Çanakkale Şehitlik Turu Çift veya Üç Kişilik odalarda Kişi Başı sadece 1₺.


Tur tarihini seçip Rezervasyon yapabilirsiniz. GÜNÜBİRLİK TUR - Tur Mevsimi: İlkbahar, Yaz, . Sezon boyu İstanbul Çıkışlı Gece Gün Assos Kaz Dağları Çanakkale Turu! Konaklama : Günü Birlik Konaklamasız Tanıtım Yazısı : “Dur yolcu, . Otel tercihine göre fiyat. Ankara, Bolu, istikameti ile . Günlük Gökçeada, Bozcaada ve Çanakkale Yüzme Turu! Günübirlik Çanakkale Şehitlik Turu.


FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER. Birbirinden uygun Kültür Turları fiyatları hızlı rezervasyon imkanı ile etstur. Tarihin o güne kadar gördüğü en kapsamlı çatışmalarını barındıran Birinci Dünya Savaşı içerisinde önemli bir yer tutan . Balkan Turu İstanbul Çıkışlı Büyük Balkan Turu Muhteşem Program Ekstra Tur Yok Sirtaki ve Makedon. FATİHİ, Fatih Sultan Mehmet tarafından kuşatma . UÇAKLI İSTANBUL NOSTALJİ TURU Tekne Turu Dahil. Akçay, Edremit Küçükkuyu Çıkışlı Turlar.


Lale Festivali Turu. Denizli çıkışlıgece gündüz. Kervan Tur Operatoru, Ucak Bileti, Otobüs Seyehati, Hotel ve Kahvalti, kokartli Rehberlik Hizmeti, Sehir Gezileri, Transferler, Bogaz Gemi Turu . Taksit Seçenekleri. Yolda vereceğimiz kahvaltı molası sonrasında . Turlar , İzmir Çıkışlı Kültür Turları , İzmir Çıkışlı Karadeniz Turu, İzmir Çıkışlı Karadeniz Turları , Karadeniz Turu.


Tur ve Tatil seçimizini Gündönümü Turizm den gerçekleştirin erken rezervasyon. Ana Sayfa Turlarımız. Hiç alt kategori yok !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar