25 Mayıs 2018 Cuma

Idata vize

Türkçe, English, Deutsch, Italiano, العربية. Pasaport ve Barkod numaranızı giriniz. Dikkat: Güvenilir olmayan vize acentaları! Hepimiz dünya vatandaşıyız.


Almanya bilgisini sitemizde bulabilirsiniz.

DATA tarafından yapılan açıklamaya göre;. The organization authorized to provide visa application services for your selection is iDATA. You will be now redirected to iDATA Web site. DATA ve Büyükelçilik ile hiçbir bağlantısı . DATA ofislerinin dışarısında bulunan kişilerin,. Data ve VFS Global aracılığı ile vize işlemleri.


Karum iş Merkezi A Blok Kat:No:4Kavaklıdere ANKARA.

Alman üniversitesinden kabul aldım ama ulusal vize için iData şirketinin telefon numarasına ulaşılmıyor. Benimle aynı durumda olan arkadaşlar instagramdam . Important information icon. Yeni süreçler neticesinde vize başvurunuzun işlem süresi yaklaşık 10 . Dieses Antragsformular ist. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında faaliyete geçen İDATA mobil ofis ile ticari veya turistik vize. KONSOLOS VİZE DANIŞMANLIK, KONSOLOSLUK VİZE İŞLEMLERİ, KONSOLOS VİZE EVRAKLARI, ALMANYA VİZESİ , iDATA , ALMANYA VİZE İŞLEMLERİ, . Türk vatandaşlarının seyahatlerinin amacına göre vize türlerini belirlemek amacıyla sayfadaki yönergeyi takip etmesi gerekir.


Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz. Koronavirüs salgını sonrası normalleşme süreci adım adım başlıyor. IDATA (doksan) gün ve altındaki vize başvurularında tek yetkili olan kurum olarak yer almaktadır.


Başvuru işlemlerini randevu sistemi ile gerçekleştirmektedir. DATA , İtalya vize başvurusu için yetkilendirilmiş tek resmi kurumdur. Acentelere vize eğitimi verildi.


How to fill a visa application form in Germany?

Aynı şekilde Macaristan . Vize başvuruları için . Başvuru için dosya teslimi yapılır, herhangi bir mülakat söz konusu değildir. Yunanistan Devleti, Avrupa Birliği ve Schengen Topluluğu üye ülkesidir. Sen de hemen başvur, hayalindeki işi bul.


Ayrıca pasaportlarda iki adet boş vize sayfası olmalıdır. Temsilcilik Görev . Konsolosluğu Turistik Schengen vize işlemleri başvuru formu, gerekli evraklar, vize ücreti ve konsolosluğun istedikleri hakkında tüm bilgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar