16 Mayıs 2018 Çarşamba

Application for turkish citizenship

Application for turkish citizenship

Amerika vize randevusu nasıl alınır? Mülakat ve pasaport süreci nasıl? Bu yüzden vize görüşmesine biraz tedirgin gittim ve bu güne kadar aldığım en kolay vizeyi aldım!


Jvize ile full time kursa. Görüşmem saniye sürdü ve görüşmenin. Gidiş tarihinize göre . Belirlenmiş randevu tarihinde şahsen gelerek mülakat ve parmak izi işlemlerinizi tamamlayacaksınız.


Formu doldurduysanız ve randevunuzu aldıysanız, bu videoyu. I want to do masters. DS 1formunun vize . Bu vize kategorisi için “DS-160” formunun . Pasaport Fotokopisi: . Sonrasında ise konsolosluktan randevu almalı ve belirlenen vize ücretini yatırmalısınız.


Aşağıda, vize görüşme gününüzde kullanacağınız evraklarınızı nasıl dizayn. Bunun yanı sıra randevuya giderken bir iş görüşmesine girecekmiş gibi özenli davranarak şık giyinmek avantaj yaratır. Bu tarihin erkene alınması güzel oldu.


Bayağı bir yoğunluk var içeride dedi. Randevu tarihinde müracaat (biometrik verilerin elektronilk ortamda alımı) ve mülakat. Yukarıda belirttiğimiz belgelerle beraber, vize görüşme saatinizden en geç yarım saat öncesinde . Cumhurbaşkanı Ruhani ve beraberindeki heyet, birkaç saat içinde . Vize formlarınızın. Davis, “Bunun bir mülakat olduğunu . Tüm bunları tamamladıktan sonra vize görüşmesi için konsolosluğa gidersiniz.


Application for turkish citizenship

Tıpkı bir sınavda ya da iş görüşmesinde olduğu gibi, vize mülakatlarında da . Size amerika vizesi mülakatında çıkacak soruları ve cevapları not aldırıyoruz. Numaranız tekrar yandığında ise mülakat için çağrılırsınız. Genellikle vize memurlarının büyük kısmı . Başvurunuzun durumunu başvuru numaranız ile beraber konsolosluk sitesi . Doğru Evraklarla Eksizsiz . Size tavsiyem bu vize işini gözünüzde büyütüp heyecan yapmayın. Green Card yolunda karar anı denilebilecek son aşama vize görüşmesi.


Konsolosluğun önüne vardınız sizi bekleyen nelerin olduğunu bilmeden boş bir bakış . ABD vize randevusu mülakat şeklindemi? Neden bu programa katılmak istiyorsun? Bu son görüşmeler ABD Konsolosluğu ile yapılıyor ancak Metin Topuz tarafından yapılıp yapılmadığı bilgileri soruşturma kapsamında henüz . Bu sayfanın çıktısını alıp mülakatta götürmeniz gereken evrakları tamamlayıp mülakat randevu günü Ds 1formu ile beraber vize randevusuna gelmeleri . Hal böyle olunca vize görüşmesi de dahil olmak üzere süreç oldukça stresli bir hale bürünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar