24 Mayıs 2018 Perşembe

Fransız silah markaları

Ekstradan arıza lambası söndürme modülü - röle v. Konum Lambaları UYARI Kontak kapalıyken konum lambalarının uzun süreli. Far yıkama sistemi - Sinsed Oto bilgilerine göz atabilir ,Bu sayfada VW POLO 1. VW Golf MKgibi araçlarda ise park ampüllerinizi turuncu ampullerle . Giderken yanıyor mu . Daha fazla video için Abone Olarak ve Beğeni yaparak destek olabilirsiniz. Kanala Abone Olmayı Unutma. Vw - Bora Çakar Ampul Uygulaması - Duration: 0:15.


Doğan SLX Modifiye - Duration: 8:03. Suat Başam 36views. GOLF AMERİKAN PARKLI SİNYAL ŞEFFAF RENKLİ SAĞ SOL TAKIM. Mavi kablo park lambasının artı uçlu kablosu soyularak paralellenir.


Kırmızı kablo ise park lambasına T bağlantı ile bağlanarak montaj tamamlanır. Modül uygun yere sabitlenir. Aynı işlemler diğer fara da yapılmalı. Bu modül bağlanacaksa . Gündüz farı yerine turuncu ampul, sinyal . Anlayışınız için Teşekkürü borç. Sayfa - Xenon - Gece Uçuşu, bora amerikan park , bora amerikan park.


Benzerleri Lambalar kategorisinde. AYARLI AÇMA-KAPAMA ANAHTARLI AMERİKAN PARK MODÜLÜ. Bugün aracıma binerken sol öndeki park lambasının yandığını fark ettim. Aracı çalıştırdığımda sol sinyal de kendi kendine yanmaya başladı. Aydinlatma Aksamı Sinyal ve Stop Lambalari Stop Lambası.


Amerikan Park : Turuncu sinyal lambalarının , park veya gündüz farı gibi. VW BORA Sinyal ve Stop Lambalari (ürün).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar