21 Mart 2018 Çarşamba

Ülke bayrakları İngilizce

Bayrak ulusların birliğinin simgesidir. Her ülkenin kendine özel anlamları olan bayrakları var ancak bu ülke bayraklarının İngilizce söylenişleri farklılık . Nationalities, languages, flags. Türkçe online sözlük Tureng.


Ülke bayrakları İngilizce

Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Dünyadaki ülkelerin. Açıklama : Öğrenciler bu etkinlik ile bayrakları hem tanıyacak . Turkey : Turkiye Brazil : Brezilya Spain : İspanya. Greece : Yunanistan Japan : Japonya Argentina : Arjantin Britain : Britanya Pakistan : Pakistan Germany : . Create New Account.


Ingilizce Söz Dağarcığı . Bayrağın alt kısımda kalan diğer yarısını oluşturan siyah renk ise ülkenin bulunduğu Afrika kıtasını ifade etmektedir. Angola bayrağı ve açıklaması ( İngilizce ) . Kampanyalı ve indirimli. Devletler, devlet bayrakları listesi ve sermaye, nüfus ve alan da dahil olmak üzere temel bilgiler. SINIFLARIN DÜNYA ÜLKELERİNİN BAYRAKLARI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ.


Ülke bayrakları İngilizce

LKE İSİMLERİ YAZILARAK BİR ETKİNLİKLE KAVRATILDI. Bayrağı, Ev ve Bahçe, Erkek Kıyafeti, Cep telefonları. Türk bayrakları , ingilizce ülkeler ve bayrakları analizi özel firma bayrağı , ingilizce ülkeler.


Bu oyun ile öğrendiğin hiçbir bayrağı , . Kullanıcı oyu: - ‎49. Android - ‎Oyun ingilizce bayraklar Nedir? Okunuşunu öğrenmek için ülke bayrağının üzerine dokunun. Bu kısmen çok fazla ülkede İngilizce konuşulmasından ve çok sayıda ülkenin İngilizceyi resmi dil olarak kabul etmesinden kaynaklanıyor.


Ülke bayrakları İngilizce

Genel kültürünüzü test edin! Tüm dünyadaki ülkelerin bayraklarının resimleri, ülkelerin ingilizce isimleri. Resimli İngilizce bayrak, ülke isimleri. Mağaza: Ürün Gezegeni.


Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. DİLBU FlashCards Kutusu Özellikleri: Kutu içerisinde görsel destekli 40 . Bu İngilterede Ülke Bayrağı İngilizce Milletin vektör illüstrasyonunu hemen indirin. Royalty-free Avrupa Vector Art . Ecza bölümümün üzerinde başka bir ülkenin bayrağını dalgalandırmak istiyorlar.


Seçtiği ülke bayrağını yapan öğrencilerimiz ardından Meksika kostümlerini. Bergama Doğa İlkokulu öğrencileri İngilizce dersi kapsamında farklı ülkelere uygun . Adelaide şehri, Kaurna halkını ülkenin geleneksel sahipleri olarak kabul ediyor. Metnin orjinal versiyonu ( İngilizce ) için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar