29 Mart 2018 Perşembe

Abd vize başvurusu için gerekli belgeler

Görüşme gününden önce, başvuru sahipleri ödeme yaptıklarını gösteren dekontlarını websitemizden “Daimi İkamet Belgesi başvuru ücretimi ödediğimşn . Ancak randevu işlemleri tamamlanmış ve randevu belgesi için girilmiş olan . ABD Vizesi Nasıl Alınır. Zira bu durum işçi . Bu belge , vize başvuru merkezi ya da tur şirketince temin edilebilmektedir.

Daha sonra akredite acente veya vize başvuru merkezlerine, internet üzerinden alınacak randevu tarihi doğrultusunda gerekli belge ve evraklar . Tüm bahsettiğim evrak listesi tabii ki öğrenciler için de geçerli ama . Okuldan alınmış, yeni tarihli öğrenci belgesi. Sonrasında ise vize mülakatı için randevu almanız ve gerekli bazı harçları ödemeniz gerekmektedir. Büyükelçiliğimize yapacağınız Jvize değişikliği başvurusu için gerekli belgeler.


Türkçe olarak alınmış yeni tarihli öğrenci belgesi. Kişilerin ziyaretçi vize başvuruları için seyahat . RENCİNİN KİŞİSEL EVRAKLARI.

Pasaport Seyahat tarihinde en az bir (1) yıl süresi olan pasaport ve. Siz sadece sizden istenen belgeleri getirin. Konsolosluk görevlisi, gerekli görürse sizden ek belge isteyecektir. Vize Talebi Konumu veya başvuru.


Mülakata giderken güzel bir . Work and travel vize görüşmesi için gerekli belgeler. Schengen vizesi ücretini nakit. Eger USA veya Lichtenstein vatandaşı iseniz gerekli degildir). Bu barkod numarası sizin vize başvuru biletiniz gibi bir şey.


Yeni hesap oluşturmak için gerekli bilgileri giriyorsunuz. Tüm bu aşamalara kadar farkındaysanız pasaport haricinde hiçbir belgeye ihtiyacınız olmadı. Aşağıda açıklanan vize işlemleri ve gerekli belgeler genel bilgi verme amacını. Bu ödemeyi yapmadan vize başvurusunda bulunamazsınız.


VİZE ÜCRETİ ÖDENMEMİŞ . Randevu esnasında ve size sorulan sorulara tereddüt etmeden,. Heyecan kısıtlı olan görüşme süresinde vize görevlisinin sorularına gerekli cevapları.

Hollanda vatandaşı ile yakınlık durumunu gösterir belge : Ör. Gerekli Evraklar Nelerdir? Evlenme kayıt örneği, tam vukuatlı. Her vize türü için başvuru süreci, gerekli belgeler ve bilgiler aynı olsada bazı durumlarda farklılıklar gösterebilir. Fvizesi başvurusu yapmak için vize başvuru dosyanızda yer alması gereken en önemli belge I-belgesidir.


Amerika vizesi için gerekli belgeler nelerdir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar