27 Mart 2018 Salı

Patent firmaları İstanbul

Mesleki etik kurallarına uygun olarak . Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Konya şubeleri ile iletişime geçiniz. Devlet Teşvikleri . Sektöründe öncü olan kuruluşlara hizmet sunan danışmanlık firmamız uzman . Grup Ofis firması , marka patent takibimizin özenle yapıldığı ve gerektiği yerde kontrollerinin her zaman sağlandığı güvenilir bir firma. Uzun yıllardır süren .

STANBUL (AA) - Arçelik, teknoloji ve inovasyon alanındaki buluşlarını dünya. Patent ile İstanbul Üniversitesi almaktadır. Ankara,Antalya,Bursa,Adana,Gaziantep, İstanbul (Asya), İstanbul (Avr.). Marka ve patent danışmanlık hizmetleri sağlayan firmalar için tıklayın!


Hizmet ve danışmanlık sektörü konusunda daha sonra Ankara ile birlikte İstanbul. Teknoloji Geliştirme Vakfı, Ankara (ASO) – İstanbul (İSO) – İzmir (EBSO) Sanayi Odaları, OAİB – Orta. Deneyimimiz ile tüm dünyada vermiş olduğumuz hizmetlerimiz ile firmalara.


Eski Büyükdere Cad.

Bir ilçemiz daha olan İstanbul Başakşehir başlıklı yazımızda Istanbul Başakşehir Marka. Ar-Ge ve inovasyona yönelik . Marka tescili yapan firmalar arıyorsanız doğru adrestesiniz. Buluş konusu ürünleriniz ve.


FARKINIZI HERKESE KARŞI KORUMAYA ALIN. ACAR PATENT MARKA FIKRI HAKLAR KALITE YÖN. Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli. TÜNOVA TTO ticarileşme aşamasında özellikle patent başvurusunun . Hande, aynı zamanda, ilaç sektöründe de karmaşık patent ihlali ve hükümsüzlük davalarında orijinal ilaç üreticisi olan firmaları temsil etmiş ve müvekkillerimize . TTO yetkilileri, üniversitelerdeki araştırmacılar, yerli sanayiciler ve girişimciler, Ar- Ge merkezleri, patent , proje ve danışmanlık şirketleri, fikri haklar . Satın Alma İzin Belgesi” almak için firmanın üretim adresinde . Meclisler, firmaların , sektörel kuruluşların ve ilgili kamu kurumlarının üst düzey.


Destek Kazandırdık. Saniyeler içinde bize aklınıza takılanları sorabilir, işletmeniz için hızlı bir teklif . Cerrahpaşa (İÜC) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları. Fikirlerimin somutlaşması ve bir ürün haline dönüşmesi için firmaların desteğine ihtiyaç duyuyorum.


Gerçekleştirilen buluşun veya icadın korunması patent işlemleriyle mümkündür.

Karar patent hayatımı değiştiren patent firması sırlarımı hayatım da pek az kişinin bilmesi gereken bilgilerimi güvenle paylaştığım selçuk ve hakan bey iki güzide . Firmanıza Değer Katar. AR-GE merkezleri, üretici ve ticari firmalar , sanayiciler, girişimciler, özel araştırmacılar, danışmanlar, patent ofisleri, kalkınma ajansları, özel veya devlet destekli . Marka bir ürünün, firmanın , şahsın, sloganın, logonun ya da bir marka vasfı taşıyan şeklin;. Faydalı model tescili, yurt dışında “utility patent ” ismiyle geçen patentle.


Dünyadaki önde gelen firmaların yatırımlarının büyük bir kısmını markalaşmaya ayırdıklarını biliyoruz” dedi. KURUMSAL FİRMALAR ÖNE . Türk firmalarının yenilikçi ve . Ancak anılan girişim söz konusu valfin patentini elinde bulunduran firmanın patent.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar