28 Mart 2018 Çarşamba

Almanya aile birleşimi vizesi nasıl alınır

Prosedür, Hazırlık. HES Kodu Nasıl Alınır ? Bağlı olunan nüfus müdürlüğü ya da muhtarlıktan alınan ikametgah belgesi de başvuru . Gerekli durumlara göre uzatma işlemi yapılır. Almanya aile birlesimi hakkinda merak edilenler icin yorum yapmayi unutmayin. RANDEVU NASIL ALINIR ?

Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz. Schengen Vizesi Ulusal Vize. Shengen bölgesi dahilinde 90 . Ulusal vize başvurularınızın iDATA ofislerinden yapılabilmesi için alınacak.


Randevu nasıl alınır ? Almanca yapılacak mülakatta kendinizi Almanca nasıl anlatacağınız konusunda. Vatandaşlığı Nasıl Alınır ? Vize müracaatının beklemeden yapılabilmesi için Almanya başkonsolosluğu başkonsolosluk harici bir Firma olan IDATA tarafından yönetilen, randevu sistemine .

Her durumda öncelikle çocuğun geçiminin garanti altına alınmış olunması ve . D vizesi başvurularında, başvuru sahiplerinden alınan fotoğraf ya da parmak izleri VIS olarak değer kazanmaz. Dolayısıyla kişinin daha sonra yapacağı C vize. Türk vatandaşlarının eşleri aile birleşimi vizesi için almanca dil. Yakınlarımda herhangi bir Goethe-Institut yoksa, Almanca bilgimi nasıl kanıtlayabilirim?


Burada da merak edilen konusu Almanya vizesi nasıl alınır ? Nereden alınır ve. Almanya (Geçerliliğini son (bir) yıl içerisinde yitirmiş pasaport ve kimlik kartı). Liman Şehri İzin Belgesi” düzenlenmektedir.


Temel düzeyde Almanca bilgisi nasıl kanıtlanıyor? Bu konuda ayrıntılı bilgi Alman Başkonsolosluklarının vize bölümlerinden alınabilir. Transit vize nasıl alınır ? Bu Vize Nasıl Alınır ? Vize randevusu almadan bankadan ya da Almanya.


Avrupa Birliği ülkelerinin vatandaşları Almanya 'ya vizesiz giriş yapa-. Ulusal Vize Başvuru Formu. Aile Birleşim Vizesi alınmalıdır. Dieses Antragsformular ist.

Geçmişte hiç Almanya Federal Cumhuriyeti`nde bulundunuz mu? Sprachkurs Dil kursu. Geçiminizi nasıl sağlayacaksınız?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar