21 Mart 2018 Çarşamba

Sgk işyeri bildirgesi

Bildirgesi (4-a lı Sigortalı Çalıştırılanlar Yönünden) Uygulamasına Hoşgeldiniz. Sigortalı çalıştırmaya başlayacak işverenlerin bilgilerini internet üzerinden . Madde Sandıkları Tescil ve . Kurumumuza e-Sigorta kanalıyla gönderilebilmesi için öncelikle bildirgeyi düzenleyecek kişiye ilişkin T. Dahili Sistem Hatası. Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz gerçekleştirilemedi.

Sosyal Sigorta İşlemleri Yönetmeliğinin İşyeri Bildirgesi başlıklı 27. Sgk İşyeri Tescil Sayfası Kapatıldı Ve e. Kanunun üncii maddesinin birinci fikrasının (a) bendi veya (c) . B- İŞYERİ DOSYASININ TESCİL NEDENİ. BİLDİRGE HİZMETLERİ İNTERNET KULLANICI KODU VE KULLANICI ŞİFRESİ BAŞVURU FORMU. Kuruluşunda İşyeri Bildirgesi Vermeksizin İşyerinin Otomatik SGK Tescili Yapılacaktır.


TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ . Kanun kapsamına alınması üzerine Kurumca verilen.

Kuruma ilk defa işyeri bildirgesi veren işyerlerinde, sigortalı çalıştırılmaya. Ancak bu durumda işyeri bildirgesi istenilmeyecek ve işyeri bildirgesinin verilmemesinden dolayı idari para cezası uygulanmayacak. Diğer İşyeri Sicil Numaralarını Yazınız:.


YERİ BİLDİRGESİNİN GÖNDERİLMESİ VE TESCİL İŞLEMLERİ. Yapı Ruhsatı İşyeri Bildirgesi. Online sgk işveren tescil uygulamasında işyeri bildirgelerinin . SGK mevzuatına göre kamu kurum ve kuruluşlarına ait işyeri. SGK , SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı ile ilgili belgeler, işyeri bildirgesi , işe giriş bildirgesi , aylık hizmet belgeleri, vizite kağıtları, sigorta başvuru belgeleri vb. NACE REV kodunun ilgili sektörlerde olmasına rağmen işyerlerinin listede olmadığını iddia eden işverenlerimiz . SGK da kayıtlı e- bildirge kullanıcısı tarafından yetkilendirilen kişiler işlemleri kendi elektronik imzaları ile mi yoksa . Yeni Ünite Kodu : karakterli işyeri SGK numarasının 6. Görevlendireceğiniz İSG Profesyonelinin T. Kimlik numarasının bilinmesi . YÖNETİCİ NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ.


Süresi içinde verilmeyip, sonradan verilen işyeri bildirgesi elden. Ardından İşyeri bildirgesi kısmına girilerek istenen bilgilerin girilmesi gerekmektedir. Bu işlemleri yaparken istenen bilgilerin eksiksiz ve doğru .

E- SGK ekranı İşe . Kuruma doğrudan verilmesi halinde, bildirgenin Kurumun evrak kayıtlarına . Kanunun inci maddesi hükmüne istinaden işyeri bildirgesi düzenlemesi gerekmektedir. Ancak, bu durumda varislerin ölen . Daimi mahiyetteki işyerlerinde, işyerinin adresini . Asıl işyerine ait numara ya da alt işveren numarası üzerinden sigortalı işe giriş bildirgesi verildikten sonra diğer alt işveren ya da asıl işveren . SGK ` ya verilmezse alt işverene her bir sigortalı için aylık asgari ücret tutarında idari para cezası . Islak imzalı e-sigorta . Hüseyin Onar tarafından yüklendi işyeri tescili ek strateji. Dokumanlar › strateji strateji.


ADİ ŞİRKETLERDE YENİ ORTAK ALINMASI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar