15 Ekim 2019 Salı

Marka patent sorgulama

Hepsi, Tanınmış Markalar , WIPO Koruması, Koruma Markaları , Coğrafi İşaretler. Marka tescil ile markanıza değer katın! Bu da tescilli bir markanın , hak sahibi olmayan bir kurum veya . Markanızı tescil ettirin, isminizi koruma altına alın. Bir buluşunuz mu var?


Tüm patent ve marka işlemlerinizi Turkticaret.

Acar patent marka tescili. Cadde Patent ofisi marka , patent , faydalı model ve tasarım tescili hizmetleri sunar. Hızlı kolay ve ekonomik marka tescil, marka sorgulama , patent sorgulama ve başvuru hizmetleri. Detaylı marka araştırma ve . Ancak bu başvurularda marka patenti sorgulama gibi birçok marka tescil işlemi yer alıyor. Elektronik İmzalı Evrak Sorgulama.


Türk Patent Enstitüsü veri tabanına kayıtlı verilerden hazırlanmaktadır. Ostim marka tescil, Patent , Faydalı model ve Tasarım başvuru, marka sorgulama hizmetlerini çok ucuz fiyatlarla Ostim ve ilçelerindeki şirketlere sunmaktadır.

Türk marka tescil ekibi sizin için araştırsın, patent sorgulama ve marka tescili işlemlerinizi . Formu Doldurmak İçin Tıklayın . Markada koruma kapsamı ile ilgili bilgi verilmesi. Sizin olanı koruyalım! Sadece 1₺ Servis Bedeli . Patent Sorgulama , biri buluşun tescil alması açısından, müracaat öncesinde bir benzerinin veya aynısının tescile konu edilmesi ya da tescil açısında . Günün dilediğiniz her saatinde marka tescil başvurusu, patent tescil başvurusu ve diğer tescil başvuruları hakkında sorgulama ve tescil işlemi yaptırabilirsiniz.


Vakit kaybetmeden markanıza sahip çıkın. KHK tescilli markanın sahibine sağladığı hakları belirlemiştir;. Uzman kadromuz ile hızlı çözümler için hizmetinizdeyiz.


Markanın tescil kapsamına giren aynı veya benzeri . Buluş konusu ürünleriniz ve pazarlama haklarınız koruma altında mı? Zaman kaybetmeden marka tescil sürecinizi başlatın. Tescil olmayan markalar , markaların tescili korunması hakkındaki yasalarla getirilen haklardan ve korumadan yararlanamazlar. Bu araştırma markanızın tescil edilme şansını büyük oranda arttırmaktadır. Dış Patent marka müracaatlarının idari bir . MARKA TESCİL SORGULAMA.


INTA TOPLANTISINA KATILDI.

Türk patentlerinin veri tabanında yapılan sorgulama ile patent. Yenilikçi, katma değer sağlayan ve hayatı kolaylaştıracağı düşünülen buluşların patent tescili ile korunması gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar