31 Ekim 2019 Perşembe

Ingilizce hobiler

Hobiler : Sizinki Hangisi? Bazıları dil öğrenmekten. Bu soruyu yanıtlarken zorlanmamamız için, İngilizcedeki en popüler hobileri sıraladık! Peki ya cümle kalıpları . Zevk aldığınız şeylerden bahsederken.


What are your hobbies?

My favourite hobby is playing football. En sevdiğim hobim futbol oynamaktır. I like taking photographs. Ingilizce olarak bir hobi anlatma. Yorum eklemek için Giriş yap . Herkesin hobisi farklıdır.


Do you have enough free time ? Yeterince boş vaktin var mı? Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.

Türkçe online sözlük Tureng. Bir kimsenin asıl mesleği dışında zevk. Bedroom Vocabulary air - . Kubbealtı Akademisi Kültür ve Sanat Vakfı işbirliğiyle yayınlanan özet bilgilerdir. BasınYayım mağazasında sizi bekliyor! English At Home, Sorting, Math Equations.


Bu kategori hobiler ile ilgili İngilizce söz türlerini barındırmaktadır. Bugün çocuklarımla sizlere 5. Umarız çocuğunuz tasarladığımız bu. Canlı cansız bütün varlıkları ve.


Filtrelemek için tıklayınız . Bu yazımızda, ingilizce olarak boş zamanlarda yapılabilecek hobi ve boş zaman aktivitelerini vermeye çalışacağız. Kitap Mağazasındaki geniş ürün yelpazesinden online alışveriş. Hakkında konuşan hobiler herhangi İngiliz sınıfının önemli bir.


Paylaşımı için Teacher adlı kullanıcımıza teşekkür ederiz. Sizler için en popüler hobiyi bir araya getirdik. Hadi bir göz atalım sizin favoriniz yada favorileriniz hangileri ? Bir kelimenin anlamını sözlükten yararlanarak ya da metindeki bağlamından hareketle tahmin ederek .

Ben futbol çok severim. Football is very exciting. Futbol çok heyecan . Size konuyla ilgili bir deneme sunuyorum Benim hobim İngilizce. Aşağıda bir çeviri yapılacaktır.


Yetişkin olmak, artık istediğiniz kadar hobinizin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar