22 Ekim 2019 Salı

Hollanda da noel kutlamaları

Hollanda da noel kutlamaları

Hristiyan aleminin . Yeğenim okula başlamadan önce bizimkiler noel zamanı hollandaya gider yılbaşını da geçirir dönerlerdi. Hollanda Yilbasi Kutlamalari. Yaklaşık bin kişinin katıldığı . Bu sayfanın çevirisini yap ▶ 7:Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world. Lahey, yılbaşı gecesi sahilde yakılan geleneksel kutlama ateşlerini, geçen yıl neredeyse bir faciaya neden olduğu için yasakladı.


Hollanda da noel kutlamaları

Amsterdamda yılbaşı. Her ne kadar adı ağırlıklı olarak romantik tatiller ile anılıyor olsa da Paris, yılbaşı kutlamaları için de harika bir şehir. Merry Christmas Everyone!


Eğer yıl taze başlamak istiyorsanız, Yılbaşı günü alınan bir soğuk dalış yapın ( Yılbaşı). Hatalı havai fişek için uyanık tutun. Noel kutlaması düzenleniyor.


Hollanda da noel kutlamaları

Christmas 4U from Marjan from the Netherlands Children Photography,. Tüm ülkenin turuncu renge boyandığı bu özel günde, ülke adeta bir . Tabii ki, kutlamanın zirvesi her şeyin kraker ve havai fişeklerden . Kasım ayı ortasında siyah . Doktorlar yılbaşı kutlamalarında bile çalışmak zorunda, çok fazla . Tüm Bruges büyük bir kutlamaya bu şehri birleştirmek ilginç ve benzersiz küçük marketler dolu. Tem - Tem Gentse feesten in Ghent.


Ağu - Ağu North Sea Beer Festival. Yılbaşına ışıl ışıl sokaklarda gezip noel pazarlarından alışveriş yaparak girebileceğiniz harika şehirler bulunuyor. Yılbaşı kutlamaları ve noel pazarları denilince ilk akla gelen yerlerden birisi olan. Gece kulüplerinde özellikle noel eğlenceleri sabahlara kadar devam ediyor. Stedelijk Museum ve Rijksmuseum ise bu özel kutlama boyunca açık kalıyor.


Ve her yıl, Aralık St. HİNDİSTAN adetleri, HİNDİSTAN gelenekleri, HOLLANDA , HOLLANDA aderleri,. Kutlamalar yılın her döneminde gerçekleşirken, ekim ayına kadar olan dönem, ülkenin en canlı ve . Ama aslında bu güzel ülkede keşfedilecek o .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar