30 Ekim 2019 Çarşamba

Hollanda vize sonuçları

Hollanda vize sonuçları

Alacağınız vize tipine göre istenilen belgeler ve . Daha sonrasında gidiş amacınıza göre başvuru formunu. Tüm vize başvurularında gerekli olan pasaport, Çin vize başvurusu için de talep . Kimlik: Fotokopisi. Halk Cumhuriyeti Dış İşleri Bakanlığı . Bu tip pasaporta sahipseniz yenilemeniz gerekmektedir. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. N TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU.


Hollanda vize sonuçları

Bu formdaki cevaplarınız birebir konsolosluk sistemine işlenmektedir. Gereken durumlarda konsolosluk ek evrak talep edebilmektedir. Konsolosluk memuru verilen cevaplar . Form olarak doldurulması) gereken formdur. Ek Formu Başvuru sahibi tarafından şahsen doldurulabileceği gibi, vize başvuru servisimiz tarafından da . Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun. TİCARİ VİZE ( İŞVEREN-ÇALIŞAN ). Ayrıca Çin vizesi başvuru formunda.


Büyükelçiliği tarafından istenilen diğer belgelerin eksiksiz olarak . Başvuru aşamasındaki detaylı ve aşamalı online bilgi formları ve özellikle ticari vize başvurularında Çin belediye onaylı davetiye teminini zorunlu kılması . Kişi başı form doldurulması gerekmektedir. Yeşil pasaport sahiplerinden vize istenilmemektedir. Not: Eğer başvuru formu tamamen doldurulmadıysa, veya formda yer alan bilgiler doğru değilse, veya okunaksız ise, prosedürde gecikme meydana gelebilir veya. Formda beyan edilen bilgiler, vize başvurusu esnasında sunduğunuz bilgiler ile . Başvuru formunu doldururken eksiksiz ve dikkatli doldurmaya özen gösterilmelidir.


Vizesi Nasıl Alınır. Pasaport: lacivert pasaport kabul edilmemektedir. Doldurma işlemi sırasında tükenmez kalem kullanmalı, büyük harfle doldurmalı ve başvuru. Turist vizesi almak isteyenlerin görüşmeye getirmeleri gereken evraklar: tam olarak doldurulmuş ve imzalı vize için başvuru formu , fotoğraf, Çin den . C vize ) uluslararası ulaşım araçlarını. Türkçe olarak doldurması zorunludur.


N VİZESİ İŞLEMLERİ – ÇİN VİZESİ BAŞVURU EVRAKLARI. Temsilcilerimiz sizlerin adına . Yurt dışına Turistik Gezi veya Ticari görüşmeler için gidecek olan kişilere ülkelere göre vize alımı işlemleri için dosya hazırlama, konsolosluklara başvuru. Göçmen olmayan vize adayları, randevu tarihinden en az iki iş günü önce internet üzerinden yeni elektronik . ABD Adalet Bakanlığı, vize başvurusu yaparken Çin Halk Kurtuluş Ordusu (PLA) ile bağlantılarını gizleyen Çin vatandaşına vize sahteciliği . Başkonsolos Bursu Öğrencilerimizin Oldu.


Uyumlaştırılmış başvuru formu (1).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar