17 Nisan 2018 Salı

Resmi evrak teslim tutanağı

GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ. EVRAK TESLİM TUTANAĞI. Bunlar için ihtiyacınız olan evrak teslim tutanağı örneğine buradan. Resmi kebir envanter . Arşiv Evrak Teslim Formu.


Resmi evrak teslim tutanağı

Tüm hakkı saklıdır. BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Sayılı yasaya göre borç yapılandırma başvuru formu. Türmob Meslek Kaşesi Bilgilendirme Formu.


DEVİR TESLİM TUTANAĞI. III - Müşteriye Teslim Edilen Defter ve Belgeler . Dosyayı İndirmek İçin Tıklayınız. MÜŞTERİYE TESLİM EDİLEN DEFTER VE BELGELER.


Resmi evrak teslim tutanağı

Yıllarına Ait Defterler. MUĞLA SERBEST MUHASEBECİ MALİ. Harcama Biriminin Kurumsal Kodu: Muhasebe Birimi: Harcama Birimi : Düzenleme . SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. Sadece yaptığınız işlemle ilgili yerleri doldurunuz.


Personel Amiri Şahitler İmza. Yıl Sonu Evrakları için öğretmenlerimizin kullanacağı evraklar aşağıdaki. Aşağıda listede bulunan evraklar işbu tutanak ile ilgiliye teslim edilmiştir. Evrak Bilgileri: Evrak Gen No: Giden Evrak No: Talepte Bulunan Adı-Soyadı:. Yazısı (16) ekinde Meslek Yüksekokulumuz birim evrak sorumlusuna teslim.


Resmi evrak teslim tutanağı

Yılı Defter ve Belgeleri Teslim Aldım. Defter ve belge teslim tutanağı bir sayfadan ibaret olup, ön sayfa da. EKİPMAN ZİMMET TUTANAĞI, YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİBAKIM VE ONARIM MÜDÜRLÜĞÜ. FR-17 Yürürlükten Kaldırılmıştır. BÜYÜK BAKIM ONARIM TALEP FORMU).


Teslim Tutanağı Formu ile teslim edeceğimi beyan . EK-sayılı tutanak imzalanarak teslim alınır ve tutanağın. Belirtilen evrakların ay içinde teslim edilmemesinin, defter ve. Devir ve teslim işleminin. KDV, Muhtasar, Geçici Vergi, Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi ve diğer yazışmalarla ve muhasebe ile alakalı olan tüm evraklar. Belge Talep Formu Formu indirmek için lütfen tıklayınız!


Birlik üzerinden düzenlenebilecek. Mevzuat, Formlar, İhbar aklınıza takılan herşey . Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar