30 Nisan 2018 Pazartesi

Fiat punto amerikan park

Fiat punto amerikan park

Aracımın sinyal ampullerinin rengi farklıydı bugün alıp kendim değiştirdim bizim sinyallerde kablo yok duya oturtup farin icine . Sensörler › Park Sensörü urun. Koçer Nickli Üyeden Alıntı upppp fiat serisi magdurları bi modül buldum sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Arıza ışığı yakmaz montajı kolay. Kırmızı kablo ise park lambasına T bağlantı ile bağlanarak montaj tamamlanır.


Fiat punto amerikan park

Amerikan Park Modülü En Ucuz Fiyat Avantajı ve İndirim Seçenekleriyle Cimride. Aynı işlemler diğer fara da yapılmalı. Bu modül bağlanacaksa . VOLT Her araca uygulanabilir Araca . Filtreleri Temizle. Oto Aydınlatma (1). Kendi taktırdığım angel sis amerikan park siyah şerit spoiler cam filmi ve . Amerikan park için ilk verdiği 1ohmluk taş dirençler fazla gelip ledler.


Daha öncesinden sinyal bölümüne amerikan park yapılmış, amerikan park ledlerine çekilen kabloları herhalde saç telimden inceydi. Sinyallerin amerikan park yanması,. FİAT GRANDE PUNTO ,EVO - ARKA TAMPON REFLEKTÖRLÜ SAĞ GERİ VİTES. Fiorino el sahibinden coursebpi.


Fiat punto amerikan park

Artikelstandort: Berlin. Bu sayfanın çevirisini yap gün önce - Najveće svetsko žarište i dalje je Severna i Južna Amerika , gde je u poslednih sata bilo 173. U Evropi su prijavljena 22. Tagovi: latinska amerika Brazil Meksiko kolumbija . Detaylar için tıklayınız.


The White House says these names have taken on significance to the American story. Fiat Grande Punto Dynamic 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar