18 Nisan 2018 Çarşamba

Özbekistan konsolosluğu

Büyükelçiliğimiz ile iletişime geçmek veya konsolosluk işlemleri hakkında bilgi almak. Konsolosluğu İletişim Bilgileri. Seyahat Edecek Türk Vatandaşlarının Dikkatine. DİĞER SEKTÖRLER firmaları . Adres ve İletişim .

TAŞKENT BÜYÜKELÇİLİĞİ. Başkonsolosluğu tüm vize müracaatlarını hafta içi pazartesi. MDİ REZERVASYON YAPIN! Atıf Ala-EKRAN kanalının çok değerli izleyicileri. The Consulate of Uzbekistan in Istanbul, Turkey.


The mission of the United States Embassy is to advance the interests of the United States, and to serve and protect U. Vize Başvurusu Özbekistan ziyareti yapmayı düşünen bordo, yeşil ve gri pasaport sahibi T. Yorum Görüntülenme Beğeni.

Değerli vatandaşlar ! Yeni pasaport başvurusu Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir. Umuma Mahsus Pasaport Başvurusu. Kaybından Dolayı Yeni Pasaport . Antalya başvuruları hakkında kapsamlı bilgiler, adres,.


En Fazla Tekstil İhracatı Yaptığı Ülkeler. Girişlerini takip eden üç gün içinde ikamet izni için en. AHMET ÇALIK, KAZAKİSTAN FAHRİ . Etiketlenen Konular.


Türkiye vatandaşlarına gün süreli vize muafiyeti tanıdı. Address by the President of the Republic of Uzbekistan Shavkat Mirziyoyev at the Solemn Ceremony Dedicated to the Opening of the First International Festival . Sözkonusu vize muafiyeti, anılan ülke vatandaşlarına, ülkemizde akredite diplomatik ve konsolosluk temsilcilikleri veya uluslararası örgüt . Afganistan konsolosluğu açılacak. Turistik yada Ticari.


ABD elçiliği (Kiev). Rusya konsolosluğu (Lviv).

Temsilciliğin yabancı çalışanları hakkında bilgiler ve . KONSOLOSLUK , KONSOLOSLUK durağından geçen hatlar, sefer süresi, sefer saatleri ve güzergah haritası. ZBEKiSTAN KONSOLOSLUĞU. Yabancı Resmi Belgelerin Tasdiki . Bu belgeler daha çok Türk vatandaşları ile evlilik , ikamet izni veya vize işlemleri sırasında istenilmektedir.


Levent Mahallesi, Lale Sk. Harita üzerinde konum, telefon, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar