30 Nisan 2018 Pazartesi

Acentalar istanbul

Kimlik Numaranız doğrulandıktan sonra işleminize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bulgar pasaportu randevuları internetten online olarak alınmaktadır. Elektronik Randevu Sistemi.


ELEKTRONIK RANDEVU. Bulgaristan kırmızı pasaport başvurusu, kimlik kartı, pasaport yenileme, e - randevu hakkında bilgiler ve gerekli evraklar hakkında güncel bilgiler. Romanya vize başvurularınızda tüm e - vize süreci yetkililerimiz tarafından yürütülecektir.

ERKEN TARİHE RANDEVU TALEBİ İÇİN KONSOLOSLUK VE ELÇİLİKLERE E - MAİL GÖNDERİLMELİDİR. STANBUL KONSOLOSLUK E -MAIL ADRESİ . Lütfen randevu almak istediğiniz İl üzerine tıklayınız. Başkonsolosluktan onay aldıktan sonra online randevu alabilirsiniz. Contact Önbellek Bu sayfanın çevirisini yap. Konsolosluk ve vize harçları . Destekleyici belgelerinizi randevu gününe kadar hazırlamalısınız.


Kargo yolu ile gerekli olan evrakları bize yollayın.

Bizler kalan işlemleri sizler için halledelim. E -posta talepleri, işlem durumu, vize işlemlerinin yeniden başlaması ile. MVV vize randevum iptal edilmiş, yeni randevu alabilir miyim? Online vize başvurusu yapmak ve gerekli IMMI hesabınızı açmak için lütfen buraya. Pasaport Bölümü çalışma saatleri ve online randevu sistemi . ONLİNE VİZE BAŞVURU FORMU.


En yakın vize başvuru merkezine bir randevu alın. Bütün online işlem bittiğinde, ödeme ve randevu konfirmasyon e -maili ulaştırılmaktadır. Seyahat Sağlık Sigortanızı online olarak aşağıdaki bağlantılardan satın alabilirsiniz.


TLScontact hesabı oluşturmak için sadece bir e -posta adresi ve birkaç saniyeye. Randevu çıktınızı almayı unutmayın, vize başvurunuzun durumu ile ilgili tüm . Schengen vizesi bilgileri ve dokuman listesidir, özel bir . Randevu almak istediğiniz bölümü seçin, e -posta adresiniz ile istenilen diğer bilgileri doldurunuz. Mail adresinize gelen onay mailini mutlaka onaylayınız. Girişin gerekli olduğunu kanıtlamaları gerekmektedir, bu tür vize başvurusunu yapabilmek ve bunun için randevu ayarlayabilmek için önceden e -posta ile . Başvurmak için randevu alın.


Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olup, sistemin geliştirilmesi ve. Suriye vatandaşları vize başvuru işlemlerini eksiksiz olarak hazırladıkları başvuru evrakları , .

Vize Randevusu Aşamaları. Başka bir e - posta adresi kullanmanız rica olunur. PORTALI ARACIYLA YAPMANIZ RİCA OLUNUR. RANDEVU GÜNÜ ALDIKTAN SONRA, RANDEVU TARİHİNDE ANKARA ROMANYA . Randevu gününe kadar başvurunuzda bahsettiğiniz bilgileri belgeleyen tüm evrakları toparlamanız .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar