31 Temmuz 2020 Cuma

Uzun menzilli lazer

Ayrıca doğa sporları ile ilgilenenlerin yer bildirimi, haberleşmek ve uzun mesafeli işaretleme amacı ile kullanabileceği bu profesyonel ürün kullanıcıya toplam 2 . Bununla birlikte marka ve modele göre lazer parlaklığı değişebilir. Bazı 5mW işaretçiler . Gearbest size uygun fiyatlı kaliteli alışveriş sunuyor! Unsubscribe from Donanım. Donanım Arşivi tarafından yüklendi KM Menzilli Lazer !

Yenidir, alalı hafta oluyor. Uzun menzilli yeşil lazer. Fiyatta pazarlık payı var mı? GL7ile lazer ile 3B tesviye . Green laser pointer-yeşil uzun menzilli lazer. Cayma Hakkı: gün içinde ücretsiz iade.


Detaylı bilgi için en alt kısmı inceleyiniz. Yeni tasarım lazer ışını duman dedektörü.

Lazer işın duman dedektörüYangın dedektörü uzun aralıklı yansıma hattı kızılötesiLazer işın duman dedektörüBir . Cihazın kullanım ömrünü olumsuz etkileyebileceğinden 1. Yakın menzilde ise lazer silahının etkisiyle . Ayarlanabilir lazer ışık büyüklüğü (Sınıfında ilk) Referans mesafe . Yüksek hızYüksek doğruluk. Yaren Kitap Kırtasiye. Renishaw HSlazer kafası bir harici lineer optik kiti ile birleştirildiğinde, uzun eksenli, yüksek hassasiyetli lineer pozisyon tespiti uygulamaları için, temassız . En Iyi Kablosuz Lazer Barkod Tarayıcı . Lazer ışığı uzun menzilli dahili modülasyon genişletilmiş kızılötesi lazer görüş Ultra düşük tabanlı yeşil lazer görüş.


Scannerizzazione laser di ampio raggio che emette un impulso in forma di raggio laser luminoso. Dünya ünlü askeri lazer pointer ve lazer sunumlar hepsi burada. Bushnell 4x Bowhunter Rangefinders Lazer Mesafe Ölçer. RPLIDAR A1M- 3Derece Lazer Tarayıcı Geliştirme Kiti.


Elde edilen sistem ayrıca . SHEENRUN LAZER KAMERA. ZTRC Serisi Çok Optik Optik Elektronik Platform , toplam karanlıkta ve sisli . TF Mini LiDAR (ToF) Lazer Menzil Sensörü ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Lazer ve Lazerli Sensörler, Mesafe ve Hareket Sensörleri, Diğer Ölçüm .

Nhakkında şikayet yazmak için . YBJ-8lazer işaretleyici, istikrarlı bir performans ve güvenilir kaliteye sahiptir. Bilgi Teknolojileri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar