27 Temmuz 2020 Pazartesi

Umuma mahsus pasaport

Vize başvurusu sebebiyle nasıl randevu alınacağıyla ilgili detaylı bilgi için lütfen. Göçmen dairesi tarafından istenen mülakat ve. Güvenlik Şube Müdürlüğü, Mecidiyeköy Mah. Yurt dışına çıkacak olan herkesin pasaporta ihtiyacı vardır.


Yeni dönemde kimlik, ehliyet, pasaport almak için başvuranlar, başvurduğu günde randevu alabilecek. Bakanlığınca geçen yıl Nisan .

E - pasaport randevu alma işlemlerinin nasıl yapılması gerektiği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. E -pasaportlar, pasaportta sahteciliğe karşı eski tip pasaportlara . Online olarak randevular oluşturulduktan sonra, belirlenen tarihlerde e - pasaport işlemleri . Bulgaristan kırmızı pasaport başvurusu, kimlik kartı, pasaport yenileme, e - randevu hakkında bilgiler ve gerekli evraklar hakkında güncel bilgiler. Binlerce vatandaşın merak ettiği çipli pasaportlar hakkındaki tüm detayları . Kategori: eKonsolosluk Etiketler: e konsolosluk, e konsolosluk randevusu , e. Devlet memurlarından yeşil pasaport kullanma hakkına sahip olanların . E - PASAPORT RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Başvuru ( sayfanın sağ üst köşesinde) -Yeni başvuru yapmak istiyorum -Başvurumu yurtdışı. Eğer belgelerinizi bize kargo ile gönderirseniz iş günü içerisinde pasaport randevusu alıp, formunuzu . Ancak, randevu sayfasındaki “ e - pasaport başvuru randevusu almak istiyorum” başlığı . TÜM PASAPORT İŞLEMLERİ ARTIK TEK NOKTADAN YÜRÜTÜLÜYOR. Bu linkten detayları ve randevunuzu alabilirsiniz.


Yurtdışından yeni e - pasaport nasıl alınır? Yeni pasaport alacak çoçuk ya da bebek dahi olsa yeni pasaport … Okumaya . Telefonla pasaport randevusu alma: e - pasaport randevu alma telefonla ALO 1Vatandaş Etkileşim Merkezinden yapılıyor. ELEKTRONIK RANDEVU. Alo 1çalışma saatleri . Size verilen randevu tarihinde, . Türünü seçtikten sonra online pasaport randevusu alınarak . Başvur” bölüme tıklayıp gerekli adımları izleyerek . Randevu için epasaport.


E -devlet üzerinden de bu evrak temin edilebiliyor. Eskiden bunlar için farklı web sayfalarından randevu alınıyordu. Pasaport için ne gerekli? Ancak şimdi yeni kimlik, ehliyet ve tüm.

Yanınızda case numarası, elçilik görüşme günü, pasaport ve geçerli e -mail adresiniz olsun. Ayrıntıları pasportunuzdaki gibi girin. Web sayfamızdaki randevu. Yeni kimlik kartı, pasaport ve ya ehliyet için randevu almak zorunda değilsiniz.


Gerekli evraklar nelerdir, nereye başvurabilirim? Hususi pasaport yani yeşil pasaport çıkarmak isteyen kişiler belgeleri tamamen doğru şekilde ele . Vatandaşı olduğu ülke dışında farklı bir ülkeyi ziyaret edecek olan kimselerin sahip olması gereken belge . Bu pasaporta sahip olmak .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar