16 Temmuz 2020 Perşembe

Ünvan sorgulama

Card image UNVAN SORGULAMA. Ticaret Ünvanına Göre. Meslek Grubuna Göre. Lütfen aşağıdaki alana aramak istediğiniz kelimeyi girerek ara butonuna tıklayınız.


Oda Sicil No : Invalid value. Kodu : Invalid value. Benzer unvan sorgulaması yapılırken, sorgulama yapılacak alanda çekirdek kelime ve devamında yazılacak olan sektör bazındaki ilk kelime ile birlikte yazılarak . Sorgulaması yapılan ünvanın başka. YE ÜNVAN SORGULAMA.


Başvurunuz Bakanlığımıza giriş tarihinden itibaren (beş) iş günü geçtikten sonra sorgulanabilmeltedir. Evrak Bilgisine Göre . Tüm kuruluş ve diğer tescil işlemleri MERSİS üzerinden yapılmaktadır. Kamu kurum ve kuruluşlarının Müdürlüğümüze kayıtlı firmalar hakkında . Tüm ito sorgulamaları hakkında . Kooperatif Ünvanı Kooperatif İli. Faal, Terkin, Askıda. Bu konuda hizmet alabileceğiniz sitenin adresi bu sayfada yer alıyor.


Ünvan sorgulama

KURUM İRTİBAT NUMARALARI. Haber Bültenimize Üye Olun: Üye Ol. Formu kullanarak haber bültenimize katılabilir, yeniliklerden ve duyurulardan . Firmanızın ve şirketinizin tam olarak ünvanını öğrenmek ister misiniz? Adını veya ünvanını bildiğiniz şirket gerçektende var mı? SATSO Komitelerinden Haberler.


SİCİL ÜNVAN SORGULAMA. Diğer sığır ve manda yetiştiriciliği (sütü için yetiştirilenler hariç), 01. Koyun ve keçi (davar ) . Saray Mahallesi Dr. NDM Danışmanlık Hizmetleri İthalat işlemlerinizde her türlü belgelendirme ve hızlı hizmet anlayışı ile uygulama çözümleri sunan ,çözüm ortağınızdır.


Gerçek kişi tacirin ticaret unvanı kısaltılmadan yazılan ad ve soyadından meydana gelir. DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ ( Unvan -Adres-İş konusu-İş İlavesi). Marka yenileme süreniz geçse de yenileme şansınız var.


Markanıza kayıtlı adres değişikliği işlemleri. Madencilik, Mermer ve Taş Ocakçılığı, - Mineral Ürünler Sanayii, - Cam . Açılan ekrandan Şirket ünvanı sorgulama kısmına tıklayınız. Firma ünvanınızın ilk üç kelimesini yazınız. Ara tuşuna basınız.


Ünvan sorgulama

Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketi. Resmi Gazete: Mayıs . KAYITLI SİTE SORGULA. Seçiniz, Adana, Adıyaman , Afyonkarahisar, Ağrı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar