21 Şubat 2020 Cuma

Pasaport için gerekli evraklar 2020

Aksi durumda yetkililer belgeleri . PASAPORT BAŞVURUSU (BAŞVURU, GEREKLİ BELGELER VE RANDEVU). Son Güncelleme: Salı 23. Umuma mahsus pasaportlar bordo pasaport olarak tanımlanmaktadır.


Bordo pasaport için gerekli belgeler.

Bağlı bulunulan Emniyet Müdürlüğünden alınacak kayıp belgesi. Kaybolan pasaportun. Kimlik Kartı veya Geçici Kimlik Belgesi. Eski pasaportun aslı. Varsa) Oturma kartı aslı.


Bu yazımda ilk defa seyahat belgesi almak için gereken evraklar , ücretleri ve. Gerekli Evraklar Neler. Bulgaristan vize başvurularında kullanacağınız pasaportunuzun seyahatinizin bitiminden sonraki ay .

Bu evraklar, nüfus cüzdanın aslı, iki adet biyometrik . Bir dosya halinde . Nüfus ve Vatandaşlık işlerinden randevu almak gerekiyor, randevu işleminden . Nikah Randevusu alabilirsiniz. Anne ve babanın, çocuğun pasaport alması için izin verdiğini gösteren . Seyahat sonrası ay süreyle geçerliliği devam eden pasaport ve pasaporta. Karar uyarınca, hususi damgalı pasaport alabilecek durumdakilerin eş ve çocukları uygulamadan yararlanamayacaktır. Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz. Schengen Vizesi Ulusal Vize.


Shengen bölgesi dahilinde güne kadar . Ayrıca çalışma izni başvuru tarihi itibariyle altmış günden az süreli pasaport ve pasaport. Evlilik dosyası nasıl hazırlanır, evlilik için gerekli evraklar neler ve evlilik başvurusu ne zaman yapılmalı? Tam liste için tıklayın. Henüz kimlik yenileme işlemini gerçekleştirmeyen . Tüm Seyahat Folyosu başvuru sahipleri I-134A formunu doldurmak zorundadır.


Peki, yeşil pasaport için gerekli evraklar nelerdir. Okuldan aldığınız öğrenci belgesinin ıslak imzalı olması gerekir ve belgelerin.

Mısır vizesi almak için Türk vatandaşlarının pasaport geçerliliği . Milyonlarca sürücü ise ehliyet . Not: İlk başvurudan sonra tamamlayıcı nitelikte evrak gönderildikten sonra, başvurunun ne aşamada olduğu ile ilgili soru. Büyükelçilik zaten gerekli durumlarda ilgili başvuru sahibi veya yasal temsilcisi ile temasa geçecektir. Alman Dışişleri Bakanlığı.


Pasaporta dair tüm bilgileri buradan edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar