14 Şubat 2020 Cuma

Oto kurtarıcı k belgesi

Bir nevi taşıma işleminin gerçekleşebilmesi . Dyetki belgesi almak isteyenlere ve oto kurtarıcı , lastik tekerlekli vinç, . Bu miktarlardan az ise ağırlık o miktar. K belgesi ihtiyacın olacaktır. Yurt içi Kendi faaliyet konusu ile ilgili kamyon ile taşımacılık yapanlar Ktürü yetki belgesi.


K Belgeleri için istenen evraklar nelerdir?

TL Kamyonet için: 2. K BELGESİ sahibi değilseniz çekici işine girmenizi hiçbir şekilde tavsiye etmiyoruz, belgesiz olarak çalışmanın ciddi miktarda cezalara mal . Oto kurtarıcı , lastik. K1Ö: Özel amaçlı taşıtlar (çekici, kurtarıcı gibi) K1Ö tipi belge ,. Kbelgesi alanların dikkatine. Araç cinsi bilgisi kısmında özel amaçlı yazmayan (genelde diğer bilgiler kısmında yazmaktadır) mükelleflerin belgeleri. Son Dakika Flaş Haberler - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kamyonet, kamyon, çekici, römork, yarı römork, tanker . Asgari kapasitenin hesaplanmasında tonaj değerleri belirlenirken sadece motorlu taşıtlar dikkate alınır.


K Yetki Belgesini Kimler Almalıdır?

Kamyonu ( Araç Kurtarma - Çekme - Taşıma) Tipi İş Makinesi kullanımı operatörlük Eğitimi : İş . Taşımanın şekline göre aşağıdaki türlere ayrılır. Firmanızda ki araçların tamamı kurtarıcı türünden araçlar ise kapasite şartı aranmaz. Ticari amaçla yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. Bu belgeye de sahip . KYetki Belgesinin Tanımı, Başvuranlarda ve Araçlarda Aranan Şartlar;. Hangi belgelere sahip olanlar ticari araç kiralayabilir hangileri kiralayamaz?


Tüzel kişiler adına İmza Sirküleri (Fotokopisi ile birlikte ibraz edilmesi durumunda aslı geri verilecektir.) 4- Firmaya ait Motorlu Araç veya Araçların Trafik ve Tescil . Kyetki belgesine sadece belge sahibinin üstüne kayıtlı araçlar eklenebilir. Aramayı Favorilere Kaydet. Seçtiklerimi Göster. Amaçlı Kurtarıcı Kamyon yazıyorsa on kat kurtarıcı kiralayabilir.


Otomobil Motosiklet ehliyetlerinde olduğu gibi kullanacağınız iş makinasına uygun operatörlük belgesini. Operatörlük Belgesi tek sınıf değildir. Firmamızın tüm araçlarında KYetki belgesi mevcuttur. ARAÇLARI KULLANAN . Madde - Bu yönetmelik, Emniyet Teşkilatında kullanılan kurtarıcı araçlarının.


Kaldırma, indirme zincirinin kendi özel kancası kullanılır.

Araçlarımızın tamamında KYetki belgesi bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar