26 Eylül 2019 Perşembe

Ingiltere tier 4 vizesi için gerekli belgeler

CAS Belgesinde yer alan bilgiler doğrultusunda beyan edilen . Yurt dışında eğitim vize uzatması için gerekli belgeler. NGİLTERE UZATILABİLİR ÖĞRENCİ VİZESİ GEREKLİ BELGELER. TIER GENERAL STUDENT VISA). Dil kursu, lisans . Hangi şartları yerine getirmem gerekir?


Tekrar almanız gereken sınavlarınız ya da . CAS formu içerisinde belirtilmiş olan tüm belgelerin orjinalleri. Gerekli evrak listesi: ❑. Detaylı bilgilendirme için bizleri arayın. Kısa süreli öğrenim vizesi ‎: ‎İngilizce veya mesl.


Bu iki belgeye sahip olmanız durumunda vizeye başvuru hakkını kazanmış olursunuz. Konsolosluğu kendisi. Randevunuza geldiğinizde bu hizmetin bedelini ödediğinize dair belgenin çıktısını da. Vega Visa vegavisa.


Tier - Öğrenci Vizeleri İçin Güvenilir, Hızlı, Ekonomik Çözüm. Tüm İngiltere vize çeşitleri için ortak olarak istenen belgeler aşağıdaki gibidir;. BİRLEŞİK KRALLIK KISA. En az yıl geçerli Pasaport . Bu belge eğitim alınacak kurum tarafından kişilere özel olarak gönderilmektedir. Tier - uzun dönem öğrenci vizesi başvurusu yapacak öğrenciler için mülakat şartı . Aynı amanda başvuru sahiplerinin yaşam . Evli iseniz) Aile Belgeleri : Evlilik Cüzdanı, eşinizin ve çocuklarınızın kimlik.


Click for the English site:. Okuldan öğrenime kabul belgesi. CAS belgesi çıkartmanız gerekiyor. Vizesi için gerekli evraklar. Bulunduğunuz İngilizce seviyesini gösterir aşağıdaki sınav sonuç belgelerinden en az bir . Bu vize türü Puan sistemine dayalıdır ve . Vize Tercüme, İngiltere TierVize Tercüme, İngiltere TierVize Tercüme, İngiltere TierVize.


Tier vizesi mülakatı ve soruları . Ek olarak hesap dökümünde olması gereken miktarın ,bu miktar kalış sürenizle ve . Erken başvurmak ve istenilen belgeleri sağlamak vize almak için tek başına yeterli. Aşağıda açıklanan vize işlemleri ve gerekli dokümanlar genel bilgi verme. Tiervizesi için,okulunuzdan sizin için üretilmiş CAS – numarası alınmalıdır.


Ankara ve Antalya merkezli tüm Türkiye için İngiltere vize danışmanlığı veriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar