16 Eylül 2019 Pazartesi

Idata vize takip

Türkçe, English, Deutsch, Italiano, العربية. Mevcut başvurunuzun durumunu buradan takip edebilirsiniz. Vize başvurunuza ait süreçler için iDATA ofislerinde ek hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Pasaport ve Barkod numaranızı giriniz. Covid-nedeniyle başlayan kısıtlamalar.


Online talimatı, başvuru takip işlemi sonrası verebilirsiniz. Eksiksiz ibraz edilen vize başvuruları için başvuru evrakı iDATA aracılığı ile dış temsilciliklerin vize bölümüne teslim edilmesini takiben gün içerisinde karar . Randevu alma, iptal etme, başvuru takip , VIP, parmak izi ve ücretlendirme hakkında bilgi alın. Schengen vize işlemlerinde gerekli olan başvuru evrakları . Ulusal vize başvurularınızın iDATA ofislerinden yapılabilmesi için alınacak randevular sıra numarası sistemi ile. Bunun için başvuru takip sayfasından başvuru takip numaranız ve pasaport . Uyarı: Harbiye VIP . SCHENGEN VİZE BAŞVURULARINDA ÖNCELİĞİNİZ VAR ! Başvurunuzu Takip Edin. Alman dış temsilciliğinin, başvurunuz hakkında karar vermesinin ardından pasaportlar iDATA firması üzerinden iade edilmektedir.


DATA Almanya ve İtalya vize başvuru merkezi ile ilgili şikayet ve yorumlar. Yurtiçi : Yurtdışı : Click Here For Tracking in English. Instagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.


DATA , Koronavirüs salgını sonrası vize işlemlerinde olası yoğunluğun önüne. Habertürk bültene üye olun. Vize takip fişi üzerindeki başvuru numarası ve sistem üzerinden. Firmamız VFS Global, Kosmos, ve İdata tarafından yetkilendirilmiş kurumdur. Antalya bölgesindeki Antalya Almanca Bilen Vize İşlemleri Görevlisi iş ilanı için başvuru yapmak çok kolay.


DATA DANIŞMANLIK markasındaki diğer iş ilanları secretcv. COVIDPANDEMİ nedeniyle değişen seyahat hakkında ve ofis çalışma saatleri ile ilgili bilgilendirmeleri DUYURULAR Linkinden takip ediniz. Almanya ülkelerine seyahat etmeyi arzu eden vatandaşlar, İDATA başvuru merkezlerini ziyaret edip, vize işlemlerini rahatlıkla . How Waze is Helping. Cumhuriyet Caddesi, Inönü Mahalle . Türk vatandaşlarının seyahatlerinin amacına göre vize türlerini belirlemek amacıyla sayfadaki yönergeyi takip etmesi gerekir.


DATA tarafından yapılan açıklamaya göre;. Almanya Vizesi , idata , almanya vize işlemleri Destinos, Europa, Dresde, Berlin Alemania. Farklı bir pazarda ticari fırsatları takip etmek isteyen firmalar ve farklı . Dış hizmet sağlayıcı iDATA Alman yurtdışı temsilciliği adına bilgileri kaydeder. Almanya schengen vizesi için gerekli evraklar ve schengen vize koşulları. Almanya Vizenizi uzun süreli ve multiple almak için gerekli danışmanlık takip süresince müşterilerimize ücretsiz olarak verilmektedir.


Konsolosluk ek evrak . Bir telefon kadar yakınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar